Мутрите на Дебелия се върнаха във Враца с помощта на полицията

МВР тотално е абдикирало и категорично отказва да вземе мерки срещу бандитите

Топ
12:01 - 25 Ноември 2022
2025
Мутрите на Дебелия се върнаха във Враца с помощта на полицията

От почти 2 години във Враца вилнее банда, сякаш извадена от нафталина. Тя е предвождана от Валери Дебелия, синът му Кристоф и двама техни охранители.

Врачани стават свидетели на потресаващи гледки, сякаш гледат стар уестърн. Четири човека с анцузи демонстративно заболи в тях палки, ножове и пистолети, ходят завзели целия "Пробив"- центъра на Враца.

Гледат предизвикателно и кръвнишки, търсейки с кого да се сбият, за да демонстрират своето "величие".

Не са редки случаите на проявена изключителна дързост и агресия, както случаят, в който Кристоф и охранителят му пребиват човек с метални тръби в центъра на Враца пред десетки свидетели.

Интересното в тяхното престъпно израстване е, че полицията във Враца е тотално абдикирала и категорично отказва да вземе мерки, за да спре възкресението на провинциална банда с методи и визия на банда от 90-те.

Те демонстративно и на всеослушание се хвалят непрекъснато, че ОДМВР е тяхно и дори представители на висшето ръководство ходят на крака в техния офис да им дават отчет за това, какво са свършили за тях след поредната задача, която те са им възложили, съобщава БЛИЦ.