МВР нахълта в бардак в Слънчака насред дива оргия

Актуални новини
11:21 - 27 Август 2019
8373
МВР нахълта в бардак в Слънчака насред дива оргия

Най-известният бардак в Слънчев бряг бе разбит от ченгетата миналата нощ. Малко след полунощ зад сергиите по главната алея край хотел "Кубан", в непосредствена близост до бившата дискотека "Оксижен" е бил щурмуван от МВР полулегален еротичен бар. Публична тайна в курорта е, че там работят поне 15 проститутки, които обслужват пияни и дрогирани чужденци.

За акцията на МВР съобщава очевидец на случващото се в сърцето на Слънчака тази нощ. Мястото е забулено в тайнственост - откъм лицето на алеята няма идентификация за каквото и да било заведение и в тази част, на гърба на дискотека "Мулен руж" се намират на практика складове и съблекални на аниматорите и стриптийзьорки. За да влезеш в заведението, трябва да си направиш предварителна резервация.

Според източник в заведението са влезли и цивилни полицаи - криминалисти и експерти с мобилна лаборатория за наркотици. Около 1 след полунощ е започнало основно претърсване и обиски на намиращи се вътре хора.  Докато вървяло разследването на място, клиенти, които са си резервирали места - очевидно с консумация, правили шумни скандали отвън и претендирали да им бъдат възстановени предплатените суми.

Акцията е продължила 3 часа и половина - до сутринта. Около 3,30 часа от вертепа бе изведен и самият собственик – известният пловдивски сводник Димо Петров, по прякор Флорината, на 50 години. Конфискувани са и тетрадки с прилежно описани тарифи, както и малко количество наркотици. След акцията са задържани още двама души, потвърдиха днес от МВР.

Източници на Lupa.bg разкриват, че по време на акцията в клуба било същински Содом и Гомор. В две от сепаретата платени момичета по монокини обслужвали орално клиенти, а на пилона се кълчела чисто гола танцьорка. В две от стаите пък се вихрели оргии. Пиян руснак бил заловен едновременно с три жрици.