На Борис Бонев не му пука за псувните и протестите, хапва топла супа (Снимки)

Общинският съветник от ПП-ДБ-"Спаси София" обядва след 13 часа

Новини
11:00 - 16 Май 2024
6037
На Борис Бонев не му пука за псувните и протестите, хапва топла супа (Снимки)

"Ти го плюеш, а той мисли, че дъжд го вали, е казал народът и сякаш го е казал за Борис Бонев. На "спасителя на София" не му пука от хорското недоволство и от стотиците граждани, които сигнализират за презастрояване и нередности, а с приоритет му е топлият обяд. Всеки ден след 13 часа общинският съветник от ПП-ДБ-"Спаси София" се отправя към заведение за супи и салати на столичния бул. "Дондуков". Бонев бързо си избира здравословен обяд, който си взима за офиса, видя репортер на Lupa.bg.

Общинският съветник сякаш не се вълнува особено от протестите заради безумните промени в организацията на движението на бул. „Патриарх Евтимий” и ул. „Фритьоф Нансен” и "Витоша". Недоволни граждани се заканват от следващата седмица протестът да се премести пред сградата на общината и така да секне сладкият обяд на Бонев.

Бонев бърза да яде

"Не можем да си играем с живота и здравето на хората. Има си ред. Ако на Борис Бонев му е на живот и смърт този проект, за да си осмисли политическата кариера, на мен са ми по-важни животът и здравето на хората". Това заяви преди дни в интервю за "Студио Actualno" експертът по пътна безопасност от Европейския център по пътни политики, Диана Русинова.

Повод за коментара ѝ е продължаващият усилен спор по отношение на новата организация на движението по бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Витоша" и ул. "Проф. Фритьоф Нансен" в центъра на столицата

"Къде е заповедта за въвеждане на постоянна организация от кмета? Къде са им протоколите, за да видим, че това са съгласувани проекти? Ако всичко е законно - защо не публикуват документите?", попита Русинова. "Тези черни колчета, които са за камиони, утре, когато бъде убит някой там, Борис Бонев ще е първият, който ще се покрие. Ако на него не му пука за хората, на мен ми пука", добави Русинова.