НА ФИНАЛА: Кой ще бъде убит в "Братя" 4?

Всеки един от героите ще бъде изправен пред своята последна битка и ще се случи нещо съдбоносно в живота на всеки

Култура
11:05 - 20 Май 2022
6223
НА ФИНАЛА: Кой ще бъде убит в "Братя" 4?

Актьорите Лора Христова, Алекс Иванов и продуцентът Краси Ванков гостуваха в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия, за да споделят какво да очакват зрителите от финала на четвърти сезон на криминалната драма "Братя".

„Тази вечер предстоят много драматични обрати. Всеки един от героите ще бъде изправен пред своята финална битка и ще се случи нещо съдбоносно в живота на всеки. Един от героите ще изгуби живота си. Ще има много динамика и зрителите ще получат отговорите на много въпроси“, сподели Краси Ванков.

„Моята героиня направи своите избори, било то за добро или за лошо. Бори се за свободата си и за свободния си избор, но последствията са такива, каквито са. В началото ми беше трудно да приема героинята си.

Все пак ролята на злодей е предизвикателство. Любопитна материя е и е трудно да я приемеш такава, каквато е. Юлия е особена. В началото се борих с нея, ядосвах й се. В крайна сметка я оправдах и я обичам“, разкрива Лора Христова.

„Мен винаги ме е привличала тъмнината. Героят ми Сандо е доста тъмен и провокативен образ. За мен беше изключително предизвикателство да вляза в ролята на такъв герой. В четвърти сезон заложих на това да изкарам на повърхността бесовете на този човек. Защото ролята на мафиот би се приела като едно клише, а аз исках да избягам от него.

Много характеристики от образа на Сандо съм почерпил като вдъхновение от Достоевски от „Престъпление и наказание“. Разколников по същия начин носи своите вътрешни бесове, обзет от някаква мания.

„Имаме снимани повече от 220 епизода и зрителите продължават да гледат тази вълнуваща история. И очевидно нещо ги предизвиква да го правят. Този сезон може би беше най-трудният за заснемане от всички останали. Четирима човека се разболяха от COVID-19… Но намерихме начина да го случим и да се справим с всички несгоди. Искам да благодаря на целия екип“, категоричен бе продуцентът Краси Ванков.

„Зрителите трябва да очакват неочакваното. Тази вечер предстои епичен сблъсък. Във финалния епизод ще се случи нещо потресаващо. Има едно основно събитие, заключващо персонажа ми“, разкрива Мартин Димитров, който е в ролята на емблематичния Радо Андреев.

„В този сезон видяхме по-тъмната страна на героя ми. Той води много вътрешни битки. Но важен е балансът у един човек. Доброто и злото неминуемо съществуват, но е опасно, когато едното надделее. Въпросът е как да успеем да балансираме и да живеем в хармония. Вътрешните борби за Радо Андреев в този сезон бяха много ожесточени, особено след появата на неговата дъщеря. Ще видим как ще се развърже цялата тази плеяда от емоции", добави актьорът.

„Главната причина да съм удовлетворен от работата си в този сериал, са колегите ми", сподели Мартин Димитров.

Минал през ада и разкъсван между доброто и злото от години, Денис достига до момента, който отдавна чакаше.

Зарекъл се да срине Филип, за да отмъсти за всичко, включително за погубения живот на майка си, той има удобна възможност да осъществи своята цел докрай. И тогава стига до най-важната битка – срещу самия себе си. Ще се пребори ли със своите демони, кое ще надделее в него и какъв неочакван обрат ще настъпи в живота му?

Сандо крои планове как да вземе Гери и Сара, за да ги изведе извън страната, без Радо да се усети. Като биологичен баща, Андреев вече е издействал правата за попечителство над 8-годишното момиченце и мисията на Акарди става все по-трудна.

Но това, което му дава криле, е, че най-сетне е открил истински смисъл – любимата жена и нейното дете, към което все повече се привързва. Сандо е решил да се бори за общото им щастие на всяка цена, но трябва да се изправи очи в очи срещу врага си, за да отвоюва своя избор. На чия страна ще бъде съдбата в най-решаващия миг?

Ива е под напрежение, защото знае, че опасностите я дебнат отвсякъде. От една страна, след отказа да се подчини на инспектор Черкезов, тя подозира, че полицията ще я арестува всеки момент.

Но още по-голяма е заплахата, надвиснала над нея от страна на Карамитев, на когото така и не успя да върне парите, съхранени под формата на древен артефакт. Йосифова се опитва да запази хладнокръвие, за да не се срине, точно преди да е осъществила финалната стъпка от своята стратегия. Кой ще успее да я изненада до крайна степен и какво ще се случи с нея?

След като Денис й разказва цялата истина за себе си и своето семейство, картите вече са на масата и Елена прави своя смел избор. За пръв път в живота си тя оставя работата на второ място и превръща любовта в приоритет, каквото и да й коства това.

Решила е да смени отдела и да прекрати участието си във вътрешното разследване на ГДБОП по случая със смъртта на Калин Йосифов. Пълният обрат на събитията, обаче, ще я постави в изключително драматична ситуация, от която всеки изход е свързан с огромна загуба. Кой е правилният ход за инспектор Давидова и готова ли е да плати цената му?