На кого прилича кандидат-премиерката Горица

Оприличиха новата фаворитка с Денков, Беновска и дори професорка по магия от "Хари Потър"

Новини
15:40 - 09 Август 2024
4392
На кого прилича кандидат-премиерката Горица

След като президентът Радев посочи бъдещия кандидат-премиер - заместничката на Димитър Главчев в Сметната палата – Горица Кожарева, из мрежата тръгнаха различни колажи със снимки, които оприличават новата фаворитка на известни обществени фигури, сред които бивш премиер, известна журналистка и дори преподавателка по магии в "Хогуортс" от "Хари Потър". 

Най-находчив се оказа политологът Стойчо Стойчев, който пусна снимка на Николай Денков и Кожарева, на която двамата изглеждат почти като брат и сестра.

Приликата в изражението и дори в чертите се улавя от пръв поглед.

Университетският преподавател намери и оригинално заглавие на  на фотото – „Премиерски черти”.

Така някой би могъл да използва въображението си и да потърси и други аналогии, но дали има такива ще стане ясно по-късно, когато видим новия премиер в действие.

След въпросния колаж, тръгнаха и други аналогии – някои оприличиха бъдещата премиерка и на устатата журналистка Илиана Беновска.

Въображението се развихри, като други оприличиха Кожарева на рок певицата Сузи Куатро, но не на младини. Други стигнаха и по-далеч и видяха в чертите на кандидат-премиерката героиня от романа „Хари Потър” – професорката по трансфигурация и член на Ордена на Феникса в „Хогуъртс” Минерва Макгонагъл.        

 

 Професор Минерва Макгонагъл от "Хари Потър"  - преподавател по трансфигурация