На кои зодии ще се отрази най-силно новолунието през февруари

За Телците, Лъвовете и Водолеите новата луна на 10 февруари ще бъде най-трансформираща

Топ
16:38 - 07 Февруари 2024
3118
На кои зодии ще се отрази най-силно новолунието през февруари

Според голяма част от астролозите новолунието през февруари е едно от най-въздействащите. Възможно е то да се отрази на всички зодии в голяма степен, но за 3 от тях новолунието ще бъде най-трансформиращо.

Ето кои са те.

Телец

Промяната ще се усеща навсякъде около вас, скъпи Телци. Но зад тази трансформация се крият определени причини и вие не бива да се притеснявате от промените. Възможно е новолунието да повлияе на вашата кариера, да ви постави пред нови предизвикателства, да ви предложи съвсем различни задачи и ангажименти или пък стари такива, но изпълнени по неочакван за вас начин.

Всички тези промени ще ви помогнат да погледнете по-ясно голямата картина. Какво означава за вас работата ви, какво е вашето място в света и искате ли да бъде по-различно от това, което е в момента?

Не се страхувайте да си зададете тези въпроси вътрешно и да помислите върху отговорите, но честно пред себе си.

Светът ви може да изглежда сякаш се тресе в този период, сякаш много промени се случват наведнъж, но повярвайте, в дългосрочен период това ще е за добре. Равносметките, които сега ще си направите и изборите, до които те ще доведат, ще ви изведат на нов път, с много повече възможности от досега.

Време е да дефинирате какво искате да постигнете в професионален план и да започнете да планирате действия.

Лъв

Рядкост е да не сте в центъра на внимание, скъпи Лъвове, но точно това ви очаква в този период. Новолунието през февруари ще се отрази значително в областта на контактите. Обърнете внимание на хората, които са около вас. Помислете за тези, които са ви помагали най-много досега, как са ви помогнали и адаптирайте това в новата си ситуация.

Възможно е да се почувствате сякаш някой ви е отнел контрола и не всичко зависи от вас.

Чувство, което не ви е много познато и не се усещате комфортно в подобна ситуация, но това е, което съдбата ви предлага. Не го приемайте лично. Вие сте важни, но е също толкова важно да оцените хората около вас, техните качества и умения, и да се вдъхновите от тях, за да постигнете още повече успехи в своя професионален и личен план.

През този период на фокус ще са другите и вашият поглед върху тях, но ако сте умни и проницателни, чуждият опит ще ви бъде от голяма полза в бъдеще.

Водолей

Водолеи, това е вашето новолуние, но не очаквайте да е милостиво към вас. Напротив, новолунието може да ви се отрази драматично, дори болезнено, пише az-jenata.bg.Но това е цената, която трябва да заплатите, за да продължите напред по-силни, по-знаещи, по-можещи.

Преди да стане това, ще трябва да се освободите от болезнени товари, било то в професионален план или в личен.

Помислете кои са навиците и убежденията, от които вече нямате нужда. Какво ви дърпа назад и ви пречи да растете? Обмислете хубаво кои са тези неща и ги изхвърлете. Оставете ги зад гърба си.

Според астрологичните прогнози новолунието ще ви даде възможност да се изградите наново, отвътре навън. Може да се почувствате сякаш изживявате криза на идентичността, но всъщност тази трансформация ще направи път на новото в живота ви, на нещо по-голямо и значимо.