На Коледа Стефан Вълдобрев обяви лятно турне с "Обичайните заподозрени"

Липсват ми нашите срещи, приятели, сподели певецът

Култура
17:30 - 28 Декември 2020
1450
На Коледа Стефан Вълдобрев обяви лятно турне с "Обичайните заподозрени"

Стефан Вълдобрев и групата "Обичайните заподозрени" обявиха на Коледа, че през лятото тръгват на турне из цяла България. С тази добра новина навръх Рождество те поздравиха многобройните си фенове и вдъхнаха кураж на почитателите си, че се вижда краят на пандемията и животът ще се върне както преди.

"Липсват ми нашите срещи, приятели. За мен те са ежедневна Коледа с подаръци. И смисъл и сигурност. Но инстинктът, разумът, моралът, а може би и страхът, ме задължиха да прекратя всичко от края на октомври насам. Нито концерти, нито участия, нито театрални и оперни спектакли, нито представяне на книгата, нито репетиции. Нищо с присъствие на публика", сподели Стефан Вълдобрев.

В средата на декември на него му хрумнала идеята да направят с колегите лятно турне.  "Тя стана реалност буквално за една вечер, след телефонни разговори с момчетата от групата и с промоутъри от няколко български града - да организираме национално лятно турне, с което да представим нов албум, в който този път не само аз, а всеки от бандата да се включи със собствени песни. "Лятото е безкрайно далеч, няма начин всичко тогава да не се е поуспокоило - и времето, и природата, и планетите, и хората", повтарях си, скитайки из Созополските улички", написа изпълнителят на "О-о-обичам те, мила!"

"Можехме да обявим това турне през пролетта, когато се чувстваме по-готови. Но пускаме билетите и го обявяваме тъкмо сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с вас. Нещо, което ни мобилизира и е смисъл, вдъхновение, сигурност и истинска Коледа с подаръци. От мое име и от името на Еко, Стунджи, Ванката и Миро, ви пожелаваме светли празници! Здраве на вас, на семействата ви и на хората, които обичате. Силна вяра, много оптимизъм, усмивки и късмет за всичките ви благородни начинания!", сподели още Стефан Вълдобрев.