На море в Гърция: Агнешки котлети, салата, бира и сладолед - €17

Актуални новини
17:50 - 25 Юли 2022
5724
На море в Гърция: Агнешки котлети, салата, бира и сладолед - €17

На 5 км от изумрудените плажове на Акти Салоникю, Халкидики - село Метагици: огромна порция агнешки котлети (мега вкусни), салата, бира, вода, хляб и сладолед, като комплимент - 17€.

За тези, които се чудят що се редим на опашка на границата с Гърция. Това написа във Фейсбук българин, като качи и снимка на обяда си, видя Sofia24.bg.

"Много по-вкусана храна. Много по-добро убслужване и винаги с усмивка посрещат", пише жена под публикацията.

Ето и още коментари от доволни българи:

"И ще продължаваме да се редим! И те още ще се чудят, но не се замислят?";

"При нас една бутилка малка водичка на заведение 1,50 лв.";

"Така е, всичко е много по-по-най, в сравнение с нашето Черноморие! Нека още да се чудят!";

"За двама - гръцка салата, огромна, за наяждане, 2 бири, тиквички - огромна порция, калмари и барбун, разни там разядки - 28 евро с усмивки и да ти е кеф бакшиш да дадеш!";

"Наздраве! Странното е, че все още има хора, които си мислят, че българите ходят в Гърция с пълни багажници консерви. В Гърция (с минимални изключения) е категорично много по-евтино от София, за качество на храната и сервиз да не говорим";

"За големите порции и цените ли се редите? Не, основно е отношението, чистотата и обслужването. Съседна държава и се чувстваш обгрижван като турист, дори и с лекия гъдел, казвайки ти някоя и друга дума на български. Иначе да, порциите са големи, храната е вкусна и си заслужават цената, но всеки набляга на това и, че за едно фрапе лежим на шезлонг. По Черноморието трябва да изкарат някоя обучителна школа как се задържат клиенти, а не отблъскват с нагло или безразлично поведение. Даже им причиняваш дискомфорт, че трябва да те обслужат".