На морето 50 лева за шатра с купа плодове (СНИМКИ)

Актуални новини
17:15 - 27 Юли 2020
15405
На морето 50 лева за шатра с купа плодове (СНИМКИ)

Южното Черноморие и особено курортите в Община Царево се радват на небивал интерес тази година, установи проверка на Lupa.bg. Българските туристи пък се надпреварват да си резервират голяма шатра на популярния плаж „Делфин“ между Царево и Ахтопол, видя наш репортер.

Цената за луксозната сянка е 50 лева, като освен обширната шатра в пакета се включва голямо легло, два барбарона, голямо плато с плодове и пет малки минерални води. Под шатрата може без проблем да се съберат 5-6 възрастни и поне 2-3 деца. Така реално на човек се пада по 5 лева, което за цял ден е почти без пари, коментираха пред Lupa.bg доволни летовници.

Цената на шезлонга тази година е 3 лева според новите правила на Министерство на туризма за намаляване тарифите на плажните услуги.

Желанието на курортистите да се наслаждават на морето под дебелата сянка на шатрата е толкова голямо, че хората резервират места два-три дни напред, видя Lupa.bg.

На плаж „Делфин“ отмаряше и певицата Маги Джанаварова, а дoвeдeнaтa дъщepя на милионера Добромир Гущеров - Mapтинa получи рoмaнтичнo пpeдлoжeниe зa бpaĸ oт пoлoвинĸaтa cи Димитъp Eвтимoв на красивия плаж, от който се вижда живописната Странджа.

Маги Джанаварова. Снимка: Фейсбук

Мартина получи годежния си пръстен на Делфин. Снимка: Фейсбук

Снимки: АГНЕС МЕТОДИЕВА