На показ: Скандални чатове на похотлив учител по математика

Атанас Басмаджиев беше арестуван за интимна връзка с ученичка

Новини
21:55 - 30 Януари 2023
6315
На показ: Скандални чатове на похотлив учител по математика

39-годишният учител по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, който бе арестуван за интимна връзка с ученичка, е задържан за 72 часа. Това каза пред "Марица" бащата на момичето, позовавайки се на своя информация.

Той предостави снимки от чатове, от които става ясно, че бившият вече учител от СУ "Св. св. Кирил и Методий" в Асеновград не се притеснява да говори за секс с възпитаниците си и да подхвърля сексуални намеци.

"Доколкото разбрах, от 2017 г. този човек демонстрира подобно поведение. И никой нищо не е предприел. Не мога да си обясня защо. Той трябва да бъде спрян и да си получи заслуженото. Имам уверението на разследващите, че това ще се случи", сподели бащата на ученичката.

Скрийншотовете са предоставени и на разследващите. От тях става ясно, че преподавателят обича да говори за секс, пита момичета дали си имат секс инструктор, предлага на ученици да изкарат бързи пари, участвайки в порно продукция. Освен това, учителят се хвали, че е обиколил ред дискотеки, пита възпитаниците дали искат ракия.

На реплика на едно от ученичките "Взехте момичетата за мезе", математикът отговаря "Харесал съм ги за асеновградски булки”.

"Трябва да се чуе и види какви ги е вършил този човек. За да може повече да не посмее", коментира още бащата.

Припомняме, че учителят бе задържан вечерта в четвъртък след подаден сигнал, че имал интимна връзка с 15-годишна ученичка. Преподавателят напуснал няколко месеца преди скандала.