На ринга: Андреа се била с мутра, за да защити Кобрата! (подробности)

Добре, че моят шофьор ме хвана, бях готова да го убия!, заяви още певицата за скандала в дискотеката

Нещо за четене
20:45 - 19 Април 2023
9318
На ринга: Андреа се била с мутра, за да защити Кобрата! (подробности)

След като Lupa.bg ви информира за поредния скандал, свързан с едрогърдата фолк певица Андреа, която е бивша жена на боксьора Кубрат Пулев, блондинката реши да се опрадвае с постъпката си.

В социалната мрежа ТikTok бяха качени многобройни видеа от нейно участие, на което тя видимо се е почерпила предварително и вместо с глас и талант, забавлява присъстващите със своите изцепки. 

На заснетите кадри се вижда, че Андреа трудно да си държи краката си, залита...

"След като всички сте страшни съдници, реших да разкажа какво стана преди да изляза да пея. В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат, въпреки Джошуа и Кличко.

Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо, и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи, и обидите към Кубрат продължиха.

Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята. И след това моят шофьор ме хвана, защото бях готова да го убия.

След това се напих, защото психиката ми не издържа! Не извиках полицията, защото винаги съм била мъжко момиче! Собствениците, които наричаха Кубрат помияр, казаха, че цялата публика е дошла за мен и че няма как да пея. Мълчах, защото съм мъжко момиче!

Ако сме нормална държава, това заведение ще е затворено отдавна! Това, което преживях, беше срам - че бях на земята и получих сътресение. Баща ми искаше да звънне на полицията, но аз не позволих, защото винаги съм била мъжко момиче!

Защо защитих Кубрат? Защото 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите!

“Ходете и пейте там!“, “Бъдете големи звезди!“, “Нали за такива се мислите?” Но за такива места сме обслужващ персонал! Може би трябваше да замълча, но природата ми е друга и не съжалявам!

Съжалявам хората, които мълчат, мълчат на избори, мълчат когато цените се вдигат и нямат какво да ядат! Знам, че след този пост ще си навлека много неща! Съжалявам, че бях неадекватна, но не понесох фалшиви мутри и фалшиви герои!".