На срещата в МОН: Професор алармира: "От "делта" ще умират деца", родители се хилят (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Общество
09:45 - 01 Септември 2021
9227
На срещата в МОН: Професор алармира: "От "делта" ще умират деца", родители се хилят (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Скандално видео, записано от една от най-кресливите организации за "защита на децата" БРОД, разкри мащабите на невежеството у нас по отношение на ковид. Кадрите са от срещата в МОН във вторник, когато родители, лекари и учители обсъждаха мерките за старта на новата академична година. Пръв какво се е разиграло на свиканото от служебния министър проф. Николай Денков съвещание разказа математикът Петър Велков, който е и преподавател в частно школо.

От видеото се вижда как докато проф. Добрин Василев, лекар и началник на ковид отделение в Александровската болница, предупреждава изрично, че "делта" вариантът на ковид няма да подмине никого и че деца ще умират от него, включително у нас, родители от въпросната организация се смеят и наричат радетелите за ваксинирането и спазването на мерките "помияри".

"Днес е от онези дни, в които се питаш има ли смисъл? Животът у нас, бъдещето и докъде можем да дълбаем и затъваме като общество. Днес бях на среща в МОН за мерките и новата учебна година. С представители на НПО сектора и различни родители, учители. Разумните мнения, колкото и малко да бяха, бяха прекъсвани с присмех, простащина и подмятания талибани.

Многократно бях провокиран на срещата. Нивото беше жестоко ниско и низко. Бях заплашен и с жестове за саморазправя, бабаитско поведение и накрая наречен няколко пъти помияр (има го и на видеото долу). На официална среща с министъра на образованието и двамата му зам.-министри в МОН.

Имаше хвърляне демонстративно на маски от страна на учител в реномирано софийско училище (за който ви бях писал преди дни). Министърът стигна до там да ги заплашва, че ще ги изгони. А в един момент броеше с вдигане на ръка колко хора смятат, че вирус няма, пандемия няма и има някаква опасност, също че не трябва да има мерки….е имаше ръце вдигнати, и те не бяха 1-2…толкоз…

Всичко тези десетки безумия (каквито конспирации се сетите за тестове, мозъци, ваксини и тн) можете да видите във видеото, защото бяха наврени от 3 ъгъла телефони в лицата да предават на живо за сеира на последователите на тези родителски групи.

Не искам да обяснявам повече подробности. Искам да забравя тази среща. Ще заключа с думите на министър проф. Денков пред медиите за това как е миналата срещата:

„Обединихме се около това, че вирус има“…

1 година по-късно…ужасяващо…", коментира в профила си във фейсбук Велков след позорното обсъждане в МОН.