На сухо си е най-добре - ползите да спрете секса

Отказът от интимност помага да се установят духовни връзки с хората и да се съсредоточим върху техните личности

Здраве
13:29 - 18 Юни 2024
3029
На сухо си е най-добре - ползите да спрете секса

Таня Шулц се въздържа през последните 10 години не само от секс, но и от целувки. В същото време интимността изобщо не ѝ липсва и признава, че животът ѝ се е подобрил.

Според нея сексуалната енергия е сила. Когато спим с някого, ние даваме силата си на този човек. Днес Шулц е щастлива, без да споделя любовта си с друг човек.

Всъщност Таня никога не е предполагала, че някога ще бъде безбрачна. Въпреки това тя установява, че този начин на живот е много по-лесен за живеене. Отказът от секса ѝ помага да установи духовни връзки с хората и да се съсредоточи върху техните личности.

Тя също така вярва, че в повечето двойки хората се фокусират твърде много върху секса. В наши дни, казва Шулц, всичко се свежда до физическо привличане.

Дори в младостта си Таня Шулц не се интересувала много от секса. Въпреки че приятелите ѝ правели секс, тя никога не се вдъхновявала от това и не се е чувствала възбудена.

На същото мнение е и 34-годишната актриса Джулия Фокс , която не е правила секс от 2,5 години. Тя отбеляза, че като цяло в секса няма нищо хубаво и че след като се откажеш от него, просто хабиш енергия за други неща.