На сватбата свекърва позна в снахата дъщеря си

Бракосъчетанието все пак се състояло

Мистика
10:06 - 09 Април 2021
5333
На сватбата свекърва позна в снахата дъщеря си

В Китай възрастна жена, присъстваща на сватбата на сина си, внезапно разбрала, че булката е нейна собствена дъщеря. Куриозният случай е описан от китайски медии, на които се позовава Daily Star. Не става ясно обаче дали преди 20 години майката е изгубила малкото си момиче или нарочно е оставила детето само на пътя.

Историята е съвсем нова - сватбата се състояла на 31 март тази година в Суджоу, провинция Дзянсу. По време на церемонията свекървата забелязала белег на ръката на бъдещата си снаха, който категорично й дал да разбере, че това е нейното загубено дете. Според китайските медии жената се обърнала към родителите на булката с въпрос дали дъщеря им е осиновена преди повече от 20 години. Шокираната възрастна двойка била принудена да признае семейната тайна, че намерили малко момиченце отстрани на пътя и го отгледали.

Като чула това, шокираната булка се разплакала. Казала, че е много по-щастлива, че е открила истинските си родители, отколкото от самата сватба. МНого бързо снахата се сетила, че няма как да се омъжи за собствения си брат. Но изненадите продължили. Оказало се, че младоженецът също е осиновен. Майката на момчето разказала, че след неуспешното търсене на дъщеря си загубила надежда. Решила да осинови момче. Така отгедала син и съпруг за изгубената си дъщеря.

Когато всичко най-накрая се изяснило, сватбената церемония продължила и семействата празнували щастливи.