На вниманието на Боби М.: CR7 отваря клиника за присаждане на коса във Валенсия

Португалският футболист вече има две подобни – в Мадрид и в курорта Коста дел Сол

Спорт
17:38 - 18 Февруари 2022
2699
На вниманието на Боби М.: CR7 отваря клиника за присаждане на коса във Валенсия

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нова клиника за присаждане на коса във Валенсия, докато се придвижва към „световно господство“ в една от водещите си бизнес инвестиции.

Португалският футболист вече има две подобни клиники в Испания – една в Мадрид и друга в курорта Коста дел Сол, Марбея.

Вече стана ясно, че Insparya ще отвори врати в испанския град на източното крайбрежие следващия месец.

Компанията, основана от бизнес партньора на Кристиано и главен изпълнителен директор в нея Пауло Рамос, е инвестирала близо 2 милиона паунда в новото предприятие, което ще има четири стаи за капилярно лечение и още 12 стаи за трансплантация.

„Откриването на клиниката във Валенсия е важна за нашето лидерство в Испания и по-нататъшна стъпка към нашия ангажимент за международна експанзия и световно лидерство в индустрията. Тази клиника е изцяло проектирана и построена от нулата, от архитектите на Insparya и ние сме много горди от това какъв ще бъде резултатът“, коментира Рамос.

Insparya вече притежава няколко клиники в Португалия, включително две в Порто. Очаква се около 90 служители да бъдат базирани в новата във Валенсия.

Партньорката на Кристиано – Джорджина Родригес е един от директорите в Insparya.

37-годишният Роналдо също така има хотелиерски бизнес, след като си партнира с хотелската група Pestana, която е една от най-големите в Португалия.