На вниманието на МВР: Опасен педофил учи децата да мастурбират, полицията бездейства (ВИДЕО)

Ангел Николов дебне жертви край "Герена"

Новини
13:39 - 11 Януари 2024
27166
На вниманието на МВР: Опасен педофил учи децата да мастурбират, полицията бездейства (ВИДЕО)

Опасен педофил, който обикаля в района на "Герена", учи децата, че не трябва да слушат родителите си и имат право да маструбират, когато си пожелаят. Ангел Николов се навъртал около 14-годишни момичета и ги кани на секс, а бащи се организират да го линчуват. 

Извратенякът действа с 3 профила във Фейсбук, чрез които развращава децата. Хората призовават жертвите на педофила да информират родителите си. От МВР бездействат, въпреки многото сигнали срещу изрода. 

"Ако родителите ви са малоумни, и ви карат да правите някакви фигури по пясъците, а вас хормоните са ви избили и ви се прави секс, моля ви не им обръщайте внимание, защото в момента ми се налага да се срещам с някакви дърти мастии, които ми обясняват, че трябва да се грижа за тях, за децата им, за внуците им", се обръща във видео извратенякът. 

Той призовава, че сексът е за младите хора и трябвало да се прави със зрелите мъже, които щели да ги научат нещо. 

От профила на педофила се вижда, че той е фен на "Левски", бащите на децата спортистки в синия клуб са в постоянно притеснение децата им да не станат жертва на дъртия палавник. Само в единия си профил, откачалката има 4800 приятели. Той пращал произволно заявки на всички деца, след което ги заговарял на лични. 

Lupa.bg призовава полицията да залови изверга, преди това да направят мъжете, които вече се организират на хайки за Ангел. Ще следим дали служителите на МВР ще се задействат.