Наближава сватбата на Орландо Блум и Кейти Пери

Двамата са съвсем погълнати и като омагьосани от дъщеричката си

Любопитно
23:59 - 19 Септември 2022
4766
Наближава сватбата на Орландо Блум и Кейти Пери

Зад гърба си Кейти Пери вече има цели шест студийни албума и четири световни турнета. Но освен на музиката, тя е все по-отдадена и на майчинството си.

През 2020 г. на певицата и годеника ѝ Орландо Блум им се роди дъщеря, която кръстиха Дейзи. За да предприеме предизвикателството да стане майка, Кейти Пери признава, че първо е искала да работи върху себе си, така че да стане своята собствена най-добра версия.

"Бях нервна за някои неща от миналото си и исках някак да изчистя това", разкрива тя.

И освен че в крайна сметка променя изцяло енергията и настройката си в положителна посока, тя и Орландо Блум са били еднакво силно убедени, че им е дошло времето да имат деца. За родителството Кейти Пери споделя, че това е едно от любимите ѝ неща, които е правила.

"Най-добрата работа, най-удовлетворяващата, най-добрата любов."

Звучи сякаш Кейти и Орландо са съвсем погълнати и като омагьосани от дъщеричката си. Но в цялата тази очарователна картина сякаш липсва едно нещо. Сватбата, естествено. Събитието, което те самите, сигурни сме, очакват с нетърпение. Все пак, годежът им беше преди вече цели три години.

И добрата новина идва от самата Кейти - сватба ще има и тя е в процес на планиране. Това обяви тя при гостуването си в шоуто на Дрю Баримор на 14 септември.