Наблюдаваме Розова Луна , ето какво се крие зад явлението

Със сигурност това затъмнение ще засегне много хора, особено знаците Везни, Рак, Козирог и Овен. Двете небесни явления ще увеличат енергията на въздушните знаци

Новини
19:26 - 24 Март 2024
6235
Наблюдаваме Розова Луна, ето какво се крие зад явлението

Пълнолунието във Везни, което се случва на 25 март в 09:00ч е наричано още Розова Луна, въз основа на специфичния цъфтеж от този период. Названието идва от традиционния календар, който някои от индианските племена са използвали: те всъщност са наблюдавали, че в периода на тази пълна Луна широко цъфти определен вид розово цвете. Събужда се обновяваща енергия, която кара знаците на зодиака да търсят нови начала.

Везните са женски зодиакален знак, управляван от Венера, следователно хармонични и справедливи, подхранващи и внимателни, надеждни и защитни. Поради това Луната, също женска планета, се чувства много удобно във Везни. От друга страна, Слънцето, мъжкият елемент, се чувства добре в Овен, мъжки знак, доминиран от Марс.

Така че Слънцето и Луната са силни в двата знака - истински сблъсък между агресия и интроспекция, между атака и търпеливо приемане. Пълнолунието носи възможност за големи промени и разкриване на истини в емоционалните отношения.

За Овните, Раците, Козирозите това пълнолуние може да предизвика силни емоции. Те са кардинални знаци, което означава, че имат силен лидерски стремеж, но могат да се сблъскат силните енергии, когато става въпрос за вземане на решения. Може да почувстват натиск да се изправят пред семейни или лични ситуации, които са избягвали. Нужно е да се опитат да намерят конструктивни начини за освобождаване на напрежението.

Вселената ни предлага специално събитие: Това пълнолуние съвпада с първото лунно затъмнение, с което започва коридорът на затъмненията, тъй като през април ни очаква слънчево затъмнение. Лунното затъмнение се вижда в по-голямата част от Северна и Южна Америка, но това не означава, че въздействието му няма да бъде усетено от жителите на останалата част на планетата. Могат да се очакват значителни промени и трансформации, които няма да се случват изведнъж. И когато затъмнението свърши, тези промени ще продължат да се случват.

Със сигурност това затъмнение ще засегне много хора, особено знаците Везни, Рак, Козирог и Овен. Двете небесни явления ще увеличат енергията на въздушните знаци, винаги придружени от Плутон във Водолей. Водните знаци, подкрепени от Венера, Марс, Сатурн и Нептун в Риби, ще процъфтяват. Огнените знаци също ще блестят, с подкрепата на Слънцето и Меркурий в Овен. Земните знаци ще останат стабилни, винаги подкрепяни от лъчите на Юпитер и Уран в Телец.