Национал на България: И по-лошо ще става! Не сме във ваканция, а под карантина

Стражът на Локомотив Пд Мартин Луков изрази негодуванието си от това, че всички са навън, а после се сърдят на полицията

Спорт
11:19 - 31 Март 2020
764
Национал на България: И по-лошо ще става! Не сме във ваканция, а под карантина

Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков изрази разочарованието си, че има хора, които нарушават карантината и не спазват наложените правила от правителството, докато професионалните спортисти са с прекратен тренировъчен процес и си стоят по домовете. Той направи това в социалната мрежа фейсбук.

Ето какво написа Луков:

"Аз съм професионален спортист и не излизам от вкъщи, освен до магазина, а някой си се разхожда, защото видиш ли му било скучно. Друг пък си отишъл да си спортува навън и обвинява полицията, че си върши работата и получил акт.

Щом професионални спортисти показват всеки ден как тренират при домашни условия (А ТЕ НАИСТИНА ИМАТ НУЖДА ОТ ТРЕНИРОВКИ НА ТЕРЕН), сигурен съм, че може всеки.

Живеем в 21 век и има телевизия, Интернет, книги, домашни игри и всевъзможни начини да запълните ежедневието. Всеки има семейство, деца, гадже - Прекарвайте времето с близките си, защото в забързаното ежедневие по принцип не го правим.

Не сме във ваканция, а сме под карантина и колкото повече я нарушаваме, толкова повече ще седим в такова положение, дори и по-лошо ще става! От вас се изисква едно просто нещо - Бъдете отговорни и СТОЙТЕ У ДОМА!!!"