Над 40 деца на голф турнирa Бъбълс в Правец

От тази година се въвежда новата дивизия MINI+

Спорт
20:10 - 07 Юни 2019
2436
Над 40 деца на голф турнирa Бъбълс в Правец

Идната неделя, 09 юни ще се проведе вторият кръг от веригата за деца, младежи и девойки до 21 години, Про Голф Бъбълс. Домакин на събитието ще бъде Голф Клуб Правец, а броят на регистрираните участници до момента е над 40.

Веригата се провежда за трета поредна година и отчита непрекъснат растеж, както в броя на участниците, така и в нивото на организация. От тази година е въведена нова дивизия, MINI +, която дава възможност на децата на възраст над 12 години, но с по-високи хендикапи да се състезават отделно от най-малките и по този начин шансовете за всички да спечелят призово място нарастват.

В категория MINI остават играчите до 12 годишна възраст и хендикап над 16, но въпреки разделението те пак са най-многобройната дивизия, което показва, че бъдещето на голфа в България е подсигурено и надеждите за скорошно излизане на професионалната голф сцена не са напразни. По близо до тази сцена са участниците в горните две категории, MIDI и MAXI, където нивото на игра често достига до това на участниците в световните професионални турове.

Както всеки път, така и в неделя, участниците ще бъдат запознати с нещо вдъхновявъщо и насърчаващо ги за неспирна и упорита работа. Този път иноваторите от TEHNOKRATI.BG ще запознаят малчуганите с роботиката и нейното бъдеще в постоянно развиващият се свят, а наградите на победители ще връчи лично Михайло Николич, ръководител на една от най-големите компании в областта на информационните технологии и разбира се не без помощта на любопитните роботчета.