Надежда от "Ергенът" иска 115 лева за маникюр

Вишева предлага изключително скъпи услуги за красота

Нещо за четене
17:45 - 14 Май 2024
74567
Надежда от "Ергенът" иска 115 лева за маникюр

Наскоро стана ясно, че Надежда Вишева, една от финалистките в популярното телевизионно шоу „Ергенът“, предлага изключително скъпи услуги за красота. След като  цените в нейния салон, които се оказаха шокиращо високи, сега излизат наяве още по-притеснителни твърдения. Топ маникюрист в TikTok сигнализира, че Вишева представя работата на свои чуждестранни колеги като своя собствена, което повдига сериозни въпроси относно нейната почтеност и професионализъм, пише Novinite.bg.

Салонът на Надежда Вишева предлага изграждане на нокти за 115 лева и маникюр с гел лак за 75 лева. Тези цени са значително по-високи от средните тарифи, практикувани от повечето салони за красота, което кара мнозина да поставят под въпрос стойността, която клиентите получават срещу тези суми. Сега става ясно, че освен надценените цени, услугите на Вишева може да не са толкова уникални, колкото твърди.

В социалните мрежи се появиха сравнения между маникюрите, показани в профилите на Вишева, и тези, създадени от други маникюристи, особено от чужбина. Твърди се, че Вишева е копирала дизайните на своите колеги, представяйки ги за своя собствена работа. Това обвинение в плагиатство допълнително подкопава репутацията на Вишева и поставя под съмнение уменията и креативността ѝ като професионалист в областта на красотата.

Обвиненията в плагиатство идват в критичен момент за Вишева, тъй като тя е един от трите финалистки в „Ергенът“. Шоуто приклчва скоро. И тази година победител няма да бъде избран и никой от участниците няма да получи шанс за романтична връзка с главния герой.

Много фенове и последователи осъдиха действията на Вишева в социалните медии, призовавайки за бойкот на нейните услуги и предупреждавайки другите да бъдат внимателни, когато става дума за избор на салон за красота. Някои дори стигнаха дотам, че предложиха възстановяване на всички пари, похарчени за нейните услуги.