Надрусан келеш кара детското влакче в Бургас

Актуални новини
17:00 - 23 Юли 2021
2481
Надрусан келеш кара детското влакче в Бургас

Шофьорът на детското влакче в Бургас, препълнено с деца и възрастни хора, е заровен зад волана надрусан като Марадона. Батката е спрян след сигнал, че управлява превозното средство криволичейки и с несъобразена скорост през Морската градина на Бургас. Униформените полицаи действали, след като наблюдавали известно време движението на атракциона. 

Те са били уверени, че има причина за неадекватното поведение на водача –келеш на 38 години. При задържането му са повикани и двама спецполицаи с качулки, които са открили метамфетамини у шофьора. Тестът за наркотици на шофьора пък е показал, че той е надрусан със солидна доза от пикото.

Свидетел твърди пред Флагман, че екшънът с униформените и качулките се е разиграл привечер в района на Флората. Атракционното влакче с около 20 пасажери, повечето невръстни деца, е било стопирано пред ужасените погледи на десетки жители и гости на града в горещия юлски ден. „Атракцията“ се е задавала от първата спирка на Солниците в посока сърцето на Приморския парк.