Нагъл кретен тормози майки и деца! (СНИМКИ)

Лъскаво "Ауди" паркира идиотски в детска градина в столицата

Новини
11:29 - 27 Март 2023
6751
Нагъл кретен тормози майки и деца! (СНИМКИ)

На поредното безумие и кретения са свидетели родители и деца в столичния квартал "Младост". Идиот с лъскава кола всеки път паркира в двора на детска градина №70, само да му е удобно на него, а същевременно не се съобразява с околните и техните потребности.

Наглецът, управляващ лъскаво бяло "Ауди" с регистрационен номер СВ 9767 НР, тормози хората и демонстрира голяма доза непукизъм.

"Поздравления, наистина, изисква се огромна доза наглост, за да паркираш в двора на детска градина, докато деца и родители се провират, за да влязат", коментира Галя Найденова, която е поредната възмутена от това поведение.

Снимките са публикувани в групата "Забелязано в София" във Фейсбук, а мненията на хората са едни и същи - наглост и кретения до шия.

Г-жа Найденова хвърля още светлина по темата - директорката на детската градина се опитва да го убеди да не паркира там и да напусне двора, но той отмества возилото, когато започват да го снимат.

"Предполагам, че може да е оставял дете в 144-то училище, което се намира наблизо, но това не го оправдава. Директорката обеща, че ще вземе мерки", сподели още Галя Найденова.

Пазачът на детската градина също не може да излезе на глава с нахалника, който демонстрира свръх самочувствие и наглост.