Нагла циганка подмята пачки, гаври се с гурбетчии

Ромската фамилия на Сали Паша се фука с 15 000 лева в брой, трупа злато вкъщи

Ексклузивно
14:51 - 29 Ноември 2019
10391
Нагла циганка подмята пачки, гаври се с гурбетчии

Ромска фамилия от Ямбол "запали" мрежата с груба демонстрация на лукс. От "Господари на ефира" разпространиха видеоклип как нагла циганка размахва пачки с купюри по 50 лв, показва завидно притежание от злато и се подиграва със събратята си гурбетчии - отишли на "джоб центъра" във Великобритания или Германия.

Под лютия обстрел на "главната героиня" попадат всички от региона, заминали по Европа – кои да поработят, кои да приберат по нещо от „джоб центъра“. Монологът се води, докато от кутия се вадят пачки по 50 лв, масата е отрупана с "жълто", а на дивана се превива от смях главният герой, заработил благосъстоянието. Той самият изглежда добре хранен. 

Нейният мъж, нейният патрон, или както тя го нарича – Сали Паша Чок Ербап, е собственик на огромното имане. 

"Ние са пишем на магазините! Пишат нъ на тефтера", хили се жената, докато признава, че пазарува на вересия въпреки богатството в дома си. 

"Колко пачки имаш там ти, ма?!", пита я глас зад кадър. А тя отвръща: "По 5 хиляди". Били изкарани с "честен пот". От видеото се вижда, че тя подмята три пачки от по 5000 лева, или общо 15 бона.

"Дано освен с бижута и пари, дамата скоро да се окичи и с малко скромност, защото всеки, напуснал Ямбол, го е напуснал за да търси мястото си под слънцето - заключават от "Господарите".