Наглост без граници: Анелия, засрами се! Така ли се паркира пред "Била"?!

Чалгаджийката се държи като мутреса, затапи с джипа си входа на кварталния супермаркет

Нещо за четене
21:30 - 14 Декември 2023
20542
Наглост без граници: Анелия, засрами се! Така ли се паркира пред "Била"?!

Във Фейсбук групата на един от баровските южни квартали на София се появи скандална снимка на паркирана лимузина пред магазин на веригата "Била". Оказва се, че колата е шофирана от чалгазвездата Анелия, която изключително нагло и демонстративно я зарязала почти пред входа на супера, та да й е по-удобно.

"Начинът на паркиране показва доколко известността по телевизията и кръчмите те правят достоен гражданин. Колко им е моралът можете да видите и в кварталния супер. Само човек с огромно самочуствие, без грам покритие, възпитание и уважение към околните, може да паркира така просташки", пише възмутен автора на фотото.

Гневни граждани опитали да направят забележка на наглата чалгаджийка, но Анелия ги изгледала с абсолютно презрение и ги подминала, без изобщо да каже и дума. След 10-ина минути се върнала с торба покупки, метнала ги на задната седалка на "Ауди"-то си и абсолютно необезспокоявана, все едно нищо не се е случило, си тръгнала с мръсна газ.

Анелия с новата си половинка - хазартния бос Любомир Захаринов, син на скандалната шефка в НАП от началото на века Димитрина Захаринова

Анелия, която има дете от Коко Динев, а на сватбата й с него кумува лично боса на ВИС-2 Георги Илиев, построи с хонорари от участиятата си фамозен палат в квартал "Драгалевци" преди да разведе успешно хазартния бос Любомир Захаринов и да заживее при него. Припомняме, че Захаринов е син на бившата шефка в НАП Димитрина Захаринова, която още от времето на Тройната коалиция бе особено близка с убития това лято Алексей Петров – Трактора.

Босът на ВИС-2 Жоро Илиев с Анелия в сватбения й ден. Мафиотът бе кум на певицата, която се омъжи за Коко Динев през 2002 г. Двамата се разведоха скоро след това