НАГЛОСТ! Камен Донев скъса нервите на Сашо Кадиев

Ексклузивно
22:30 - 22 Април 2021
18226
НАГЛОСТ! Камен Донев скъса нервите на Сашо Кадиев

Камен Донев се проявява напоследък като префърцунена кифла със супер претенции и къса нервите на всички, с които работи или с които има досег, научи Lupa.bg. Заради наглото поведение на актьора в Би Ти Ви дори са взели негласно решение повече да не го канят в нито едно от предаванията на медията.

Актьорът, който така и не се отърва от "мьекия" източен дори си позволи да "зашлеви" шамар на колегите си от Театър "Българска армия" и заради многобройните си претенции си позволи да провали премиерата на дългоочаквания спектакъл "Сирано дьо Бержерак" с Донев в главната роля. Нещо повече заради Камен паднаха и планираните десетина представления през април и май. Не е ясно дали изобщо постановката ще види бял свят.

Идеята беше актьорът да отпразнува 50-ия си юбилей на сцената на Военния театър, който напусна преди 12 години. Това обаче е първата трупа, в която той постъпи след като завърши НАТФИЗ. Самият Камен Донев е роден на 15 април в Русе. 

Плакатът на спектакъла "Сирано дьо Бержерак", за който не е ясно дали изобщо ще има среща с публиката

Дни преди насрочената за началото на април премиера ученикът на проф. Крикор Азарян шокирал ръководството на Армията и колегите си актьори като заявил, че няма да излезе на сцената, тъй като не му допада костюмът, в който трябва да играе. Русчуклията влязъл и в творчески сблъсък и с известния режисьор Стоян Радев, който поставя "Сирано дьо Бержерак".

Камен непрекъснато си изпускал нервите по време на репетиции, крещял на трупата, отказвал да се подчини на режисьорските решения и понякога с гръм и трясък напускал театъра. Докато се уталожат страстите ръководството на Театър "Българска армия" взело решение да отложи премиерата най-вероятно за есента, ако все пак такава изобщо има. 

Камен Донев се прочу с халтурата си "Възгледите на един учител за народното творчество"

Малко след тези изцепки Камен Донев прояви рогатия си характер и просташкото си поведение и в студиото на предаването "Преди обед" по Би Ти Ви. Той бе поканен да гостува в студиото навръх юбилея си 15 април, но тогава предаването падна, тъй като телевизията излъчи на живо първото заседание на новия парламент. Участието на актьора при Сашо Кадиев и Деси Стоянова бе отложено за понеделник, 19 април, като екипът се бе постарал да зарадва максимално актьора. Той обаче още със самото си влизане, въпреки добронамереността на двамата водещи, се правеше на интерес, отговаряше неадекватно, мислейки, че поведението му е интересно за зрителите.

Лично американският президент Джо Байдън "поздрави" рожденика чрез специално видео обръщение. Това обаче неизвестно защо изкара извън нерви Камен Донев и той реши да си го върне тъпкано на колегата си Сашо Кадиев и на Деси Стоянова, като отговаряше лаконично, несвързано и с гробовно изражение. Водещите проявиха максимална толерантност и всячески се опитаха да проведат смислен диалог с актьора, прочул се с халтурата си "Възгледите на един учител за народното творчество". Опитният Сашо Кадиев дори приложи актьорски хватки, за да разчупи разговора в студиото, но уви и това не даде резултат и колегата му продължаваше да се държи все така дебилно.

Накрая всеобщото мъчение приключи, след като се наложи за кратко в предаването да има включване от парламента. Поредното прекъсване на "звездното" участие на Камен явно го вбеси до краен предел и той си тръгна преди края на т.нар. интервю. След тази изцепка екипът на Би Ти Ви е взел решение повече да не кани халтураджията в предаванията си.