Наглост: Прокурори пресрещнали Лена Бориславова докато разхожда бебето

Не че е тайна за някого къде работя и не можеше да се изчака да отида в Народното събрание, пише възмутена тя във Фейсбук

Актуални новини
13:40 - 11 Август 2024
6696
Наглост: Прокурори пресрещнали Лена Бориславова докато разхожда бебето

Прокурори пресрещнали Лена Бориславова във вторник докато разхождала бебето си. Причината за това е била покана за разпит. За случката разказва Лена Бориславова от ПП-ДБ чрез пост във Фейсбук. Историята, която разказва Бориславова, е придружена и със снимка на бебето ѝ. На нея се вижда краче, което се подава от бебешката количка. 

"Не че е тайна за някого къде работя и не можеше да се изчака да отида в Народното събрание", пише тя.

 Бориславова допълва, че се е отзовала на  разпит в прокуратурата.

"А аз продължавам да се разхождам, главно по детските площадки, и да си чакам следващите призовки. В тях няма нищо страшно", завършва поста си Бориславова. 

Ето и целия пост:

Докато се разхождах с Деа в количката този вторник кола на прокуратурата специално ме пресрещна да ми връчи покана за разпит. Не че е тайна за някого къде работя и не можеше да се изчака да отида в Народното събрание.
В указания ден отидох на разпит в прокуратурата. Заканиха се да ме викат на още такива.
А Румен Гайтански-Вълка? Дали е призован за разпит? Или Стоян Мавродиев? За тях знае ли се къде са? Издирват ли се?
За едни липсващи 150 млн лв от ББР става въпрос ...
П.С. Техните разследвания бяха прекратени миналата година, но в началото на 2024 около разцеплението в ДПС - подновени. Обаче дали наистина ще се стигне до действия по същество или Сарафов пак ще имитира дейност, докато установи кой е силният на деня? Най-вероятно второто.
А аз продължавам да се разхождам, главно по детските площадки, и да си чакам следващите призовки. В тях няма нищо страшно.