Наглост в Lupa.bg: "Инвалид" уринира пред деца в парка!

Новини
15:17 - 16 Юни 2020
3474
Наглост в Lupa.bg: "Инвалид" уринира пред деца в парка!

На какви ли неща не сме се нагледали, но някои преминават всякакви граници на наглост. Посред бял ден в столичен парк хората станаха свидетели на учудваща гледка - "инвалид" се изправи от своята количка и най-безцеремонно разкопча ципа си, извади достойнството си и се изпика между храст и осветителен стълб!

"О, Господи, стана чудо!", би възкликнал някой в църква от американските филми. Или по-големите могат да се сетят за Кашпировски, който лекуваше по телевизора от далечен СССР преди много години.

Цялото действие се развило пред погледа на майки с деца, които се разхождали наблизо.

"Този наглец най-спокойно се изправи, без каквито и да било затруднения, "като по чудо", както се казва! Извади си нещото и се облекчи пред няколко малки деца, които бяха седнали на съседна пейка", алармира Lupa.bg свидетел на случката.

"Значи тревоманите ги прибират, но тези същества спокойно си вършеят из софийската тундра... Защо? Ако толкова не му се върви, да си вземе едно колело!", изрази гневното си мнение друг потресен очевидец.

Публична тайна е, че голяма част от просяците по софийските улици и оживени места, са измамници и работят за определени хора, които след края на "работния ден" събират печалбата.