Наглостта няма граници - контрольор преби възрастен пътник (ВИДЕО)

Ръководството на ЦГМ е стартирало свое вътрешно разследване и увери, че провинилият се служител ще бъде сурово наказан

Новини
14:23 - 07 Май 2019
2980
Наглостта няма граници - контрольор преби възрастен пътник (ВИДЕО)

В градския транспорт сме се нагледали и наслушали на какво ли не - от хамалски псувни до налитане на бой. Е, и днес не беше различно по автобусна линия номер 30 в София.

Контрольорката, която извършваше служебните си задължения, си позволи много повече от правомощията й - налетя на възрастен господин.

Причината била, че на човека му била изтекла картата за пътуване, при което дамата, ако въобще може да се нарече така, го ударила по главата.

Разбира се, както се случва повечето пъти, нито един от останалите пътници не се намесва и не предприема нищо, за да защити горкия човечец, които на всичкото отгоре е и пенсионер.

Проверяващата му взима документа и казва: "Сега слизаш с мен!", но човекът посяга да си върне отново картата и се опитва да ѝ хване ръката, при което контрольорката започва да го удря по главата.

Видеото, заснето от някой сеирджия, бе публикувано в социалната мрежа и възмути много граждани. Както и ръководството на ЦГМ, от където са стартирали свое вътрешно разследване.

"Агресивните контрольори ще бъдат наказани дисциплинарно. ЦГМ не толерира подобно поведение на служителите си", категорични са от общинското дружество.

Припомняме ви, че проверяващите нямат право да докосват пътниците, ако те отказват да слязат трябва да извикат полиция!