Награда за Аврил Лавин и голия протест (ВИДЕО)

Новини
16:59 - 16 Март 2023
1476
Награда за Аврил Лавин и голия протест (ВИДЕО)

Аврил Лавин се изправи срещу гола до кръста протестираща жена на сцената на канадските награди Juno тази седмица. По време на церемонията, докато Лавин се кани да покани изпълнител за представянето му на сцената, зад нея се появява гола до кръста протестираща дама - с лице към Лавин и камерата, на гърба на протестиращата е изписано послание.

То гласи: "Спасете зеления пояс" и е знак на протест срещу нов план за жилищно развитие на правителството в Онтарио, който ще строи къщи върху защитена земя.

Както съобщава CBC News, Лавин не само не се смущава от тази внезапна проява, а и доста грубо призовава жената да се оттегли с думите: "Махни се, кучко."

Малко след това охраната съдейства на голото момиче да слезе от сцената.

На церемонията по връчването на статуетките Juno за 2023 г. The Weeknd стана вторият най-награждаван изпълнител в историята на наградите, спечелвайки Албум на годината за Dawn FM, докато Nickelback бяха въведени в Залата на славата на канадската музика на събитието.

Що се отнася до Аврил Лавин, наскоро стана ясно, че тя и рап изпълнителят Tyga се срещат. И това въз основа на факта, че са били виждани заедно много пъти и са били забелязани да се целуват в Париж. Източник споделя пред списание People, че двойката "се опознава". Новата ѝ връзка се появява на фона на внезапната раздяла на Аврил с Mod Sun през февруари, която очевидно е била изненада и за самия него.