Най-дебелата българка отслабна с 80 кила

Новини
02:48 - 04 Октомври 2024
1944
Най-дебелата българка отслабна с 80 кила

80 килограма по-лека е вече най-тежката българка. Деси от Ловеч успя да достигне завидните 125 кг за по-малко от година. Миналата година тя надхвърляше 205 кила.

35-годишната жена се подложи на гастректомия, която представлява оперативно отстраняване на 80% от стомаха. В края на януари тази година борбената Десислава реши да преобърне живота си и да замине в Турция, за да направи първата крачка към пълната промяна. Връщайки се в България, младата жена имаше трудната задача да не спира да следва стъпките, с които да се вкара във форма. Всъщност операцията отнема едва 20 кг от теглото на Деси, останалите 60 са свалени благодарение на нейните неуморни усилия и воля, съобщава в. "България днес".

Деси е отслабнала доста, но целта й е да се стопи до 80 кг.

"Продължавам и не се отказвам. Малко се предавам понякога. Когато видя, че не свалям, се стресирам, но продължавам. Когато се обърна назад и видя какво бях, като се сетя, че не можех да сляза дори по стълбите, а сега мога да излизам свободно навън и да пия кафе с приятелки, се чувствам много щастлива", споделя Десислава. Целта на някогашната най-дебела българка е да достигне не повече от 80 килограма. Планира да ги стопи до пролетта.

Деси с майка си, която има болно сърце