Най-модерните зимни нюанси: направете гардероба по-ярък

Мода
17:21 - 05 Ноември 2019
3386
Най-модерните зимни нюанси: направете гардероба по-ярък

Уморени сте от доминирането на черно и кафяво в зимния гардероб? Нашата селекция от най-модните цветове ще ви направят да изглеждате по-ярка и стилна дори през студените месеци.

Хаки и различните му нюанси е един от най-модерните нюанси на есенно-зимния сезон. Неговият плюс е универсалността. И с различна степен на яркост, този цвят е подходящ за почти всички цветови типове. В допълнение, якета , палта и трикотаж винаги изглеждат много впечатляващи в този нюанс.

Морков и оранжево е подходящ за случаите , когато искате да направите вашите зимни дни по-ярки и по-весели. Не е необходимо да използвате този цвят за костюм или връхни дрехи. Този нюанс е подходящ за добавяне към акценти, с помощта на аксесоари.

Дълбоко синьото може да бъде отлична алтернатива на скучен черен цвят , който с настъпването на студеното време облича 90% от населението. Синьо палто или синьо яке винаги изглежда елегантно и не е скучно. Също така опитайте да замените обичайните си черни ботуши с ботуши до глезена от велур в син цвят.

За стилен външен вид в студения сезон е много важно да намерите подходящия нюанс на сивото. През този сезон тенденцията в сиво изглежда доста ярка. Панталони , кожени поли и чанти в класически стил изглеждат добре в този нюанс .

Цветът на пелин отдавна се счита за изключително летен нюанс. Но напоследък все по-често се среща и в зимните образи. Пуловери, изработени от мохер или ангора, изглеждат много впечатляващи в този нюанс , както и панталони, свободни от фланела или мека вълна.