Най-накрая: Луната ни съветва днес само да лежим и почиваме

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота

Новини
11:26 - 04 Юни 2023
5516
Най-накрая: Луната ни съветва днес само да лежим и почиваме

Днес е благословеният ден, в който можете да лежите по-дълго в леглото, да се разхождате и да почетете за удоволствие. 16-я лунен ден е предназначен да ви помогне да се възстановите.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Нарушаването на хармонията на този ден няма да доведе до нищо добро.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение. Полезни са и почистващите процедури и уелнес дейностите. Приятно е прекарването сред природата. Физиологично този ден се свързва с далака, който регулира кръвотворната функция.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Яжте естествени храни, които съдържат желязо, пийте сок от нар. Не преяждайте. Елиминирайте алкохола.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.