Най-накрая разплетоха случая: Заможна двойка е убита в Негован

МВР откри самоличността на разстреляните след половин месец търсене

Крими
15:12 - 28 Август 2019
11652
Най-накрая разплетоха случая: Заможна двойка е убита в Негован

МВР установи самоличността на намерените край Негован тела. 

Мъжът и жената са живели на семейни начала в София, като има данни, че са били заможни. Те най-вероятна са живели на тузарската улица "Витоша" в столицата. Там от вчера има ченгета, които разплитат случая. Съседи са разкрили, че мъжът е известно име от миналото в спортните ни среди. Той е бил част от националния отбор по един от олимпийските спортове.

Телата на убитите бяха открити преди 2 седмици случайно от местен жител. МВР започна издирване първо по дрехите им. Имаше предположение, че те са роднини, но ДНК-експертизите доказаха, че няма кръвна връзка между тях. Убитите бяха първоначално посочени като баща и дъщеря, но и тази версия бързо бе отхвърлена. В регистрите на полицията те отстъстваха по пръстови отпечатъци и никой до този момент не сигнализира за изчезването им. 

Мъжът е на около 70 г., а жената - с 20 г. по-млада. Убийството е извършено прецизно и професионално преди около 2 месеца. Мъжът е застрелян веднъж фронтално в главата. Куршумът попаднал в челото, малко над лявата вежда. За разлика от него жената е била простреляна в гръб, отново в главата.

Очаквайте подробности!