Най-после: Изчезналата Вероника се обади на майка си

26-годишното момиче е при приятели в София, била добре

Новини
23:08 - 31 Август 2022
8431
Най-после: Изчезналата Вероника се обади на майка си

26-годишната Вероника Бончева от Казанлък, което от неделя бе в неизвестност, се е свързала с майка си по телефона, съобщиха нейните близки. Тя е добре, намира се в София при свои приятели, пишат от kazanlak.com. 

Във вторник майката на момичето - Марияна Бончева, ужасно притеснена, потърси помощ в социалните мрежи за всякаква информация, свързана с дъщеря й. 

Преди три дни майката на Вероника съобщи в социалните мрежи, че дъщеря ѝ я няма от неделя.  Бончева още тогава подчерта, че има съмнения, че изчезването на Вероника е свързано с „приятелите ѝ“ от София.

Веднага под поста ѝ заваляха стотици коментари, някои от тях са с искрено съчувствие към майката, други откровено я нападат, че дъщеря ѝ вече е голяма и сама е направила избора си. В същото време се появява и информация за мъж на име Валентин Вътов, за който се смята, че е приятелят на момичето.

Във фейсбук профила си Вероника е споделила няколко негови снимки. Не заваляха и коментари и под тях. Някой дори са доста агресивни, като зоват мъжа да каже къде е момичето.

В същото време майката публикува още един статус:

"Нима София е толкова голяма, за да не намерим Veronika Boncheva", пита тя.

Потребители предложиха в постовете си да се потърси помощта на хакери, за да се локализира местоположението на момичето или на въпросния Валентин.

Мистерията се заплете още, след като стана ясно, че Вероника си е направила няколко профили и не е ясно кой и кога използва.