Най-сексапилната българска стюардеса

Алеф Исметова публикува снимки, а после изтри профила си

Новини
22:42 - 30 Януари 2023
13170
Най-сексапилната българска стюардеса

Работата на стюардесите може да ви се струва лесна, но не е точно така. Често хората, практикуващи тази професия, пътуват постоянно, рядко успяват да се насладят на градовете, в които кацат, защото някой трябва да подготви кабината на самолета за следващия полет.

Стюардесите, включително и мъжете от професията, отсъстват с дни от домовете си, не виждат приятелите и семействата си, а това със сигурност се отразява в един момент. В TikTok обаче се натъкнахме на една от най-красивите родни стюардеси, която се наслаждава на професията си и е супер доволна.

Тя се казва Алеф Исметова и има турски корени. Брюнетката се радва на доста сериозно внимание в социалните мрежи, а в TikTok често показва как протича един неин работен ден. 19-годишната Али, както обича да ѝ казват, е започнала да работи в авиацията на 18 години. Тогава е записала курс за стюардеса и за ден не е съжалявала, че е направила този житейски избор.

Красавицата сподели в TikTok, че е преминала през много сериозни и продължителни обучения, за да сбъдне мечтата си.

Подготовката ѝ е отнела месеци, като е учила не само теория, но е имала и доста практически занимания, които са симулирали различни ситуации, които биха се случили на един обикновен граждански полет.