Най-сетне: Асдис Ран взе БГ гражданство

Исландската красавица поля успеха си в ресторанта на бившия на Мариана Попова

През ключалката
15:38 - 28 Ноември 2020
9931
Най-сетне: Асдис Ран взе БГ гражданство

Исландската красавица Асдис Ран най-накрая взе българско гражданство и може да пребивава за постоянно у нас. Ледената кралица сама се похвали с новата лична карта в личния си профил в „Инстаграм“. Веднага след като взе документа от паспортното, блондинката го снима и го си го публикува на стори, на което написа: „Официално съм български гражданин“.

Според написаното на личната карта, Асдис Ран може да пребивава у нас продължително време. Както „Телеграф“ вече писа, исландката прекара социалната изолация през пролетта у нас, а след това на родна земя пристигна дъщеря й Виктория Бергман, която ще живее с майка си в България и дори посещава българско училище. Синовете на Асдис остават в Исландия при баща си – бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, с когото Ран се разведе официално преди няколко години. Именно той доведе за първи път на родна земя Ледената кралица, а тя се почувства като у дома си и въпреки, че много пъти се връща обратно в Исландия, така и не можа да забрави България и реши да направи София свой дом.

След като взе българска лична карта, Асдис побърза да се почерпи с дъщеря си и приятели в столичен ресторант, собственост на бившия мъж на Мариана Попова – Ханес Перфлер. „Последна вечеря, преди да ни затворят“, написа Ледената кралица в Инстаграм.

Красавицата още не е решила дали да прекара коледните празниците в България или да се върне при семейството си в Исландия.