Най-скандалната сръбска звезда идва за първи път в България

Йелена Карлеуша се грижи изключително за визуалната си идентичност и често е обект на много дискусии заради провокативния си стайлинг

Новини
16:36 - 16 Януари 2024
4883
Най-скандалната сръбска звезда идва за първи път в България

Най-скандалната сръбска звезда – Йелена Карлеуша/ Jelena Karleusa, идва за първи път в България, за да изнесе едно шоу без аналог. Таблоидите я определят като „царица на провокацията“, а световни таланти копират нейните визии и маниери.

Йелена Карлеуша е приела поканата на столичен клуб да се появи на  неговата сцена, макар досега да е отклонявала всички предложения за концерти в България. Освен със своите екстравагантни тоалети и атрактивно поведение на сцена, тя е известна и като истински професионалист, който неправи компромис с озвучаване, мултимедийно осветление и местата, на които се изявява. Това е и причината досега звездата да не е идвала в България.

През 2024 г. се навършват 30 години от старта кариерата ѝ и тя смята, че ключът към успеха на сцената е силната психика. Известна е и като човек, който много се грижи за визуалната си идентичност и често е обект на много дискусии заради провокативния си стайлинг.

Датата на визитата ѝ у нас е 23 февруари и предизвика истинска еуфория в социалните мрежи. Шоуто ще събере на едно място десетки български артисти, които ще дойдат да видят на живо сръбкинята. На този етап не се издават никакви подробности около концерта на звездата, а билетите са вече в продажбa.