Най-скъпият хотел иска $292 000 за нощувка

Местонахождението на екзотичния Lover's Deep не е на сушата, а дълбоко под океанската вода край Карибите

Новини
17:40 - 08 Август 2022
5036
Най-скъпият хотел иска $292 000 за нощувка

Все още не сте намерили време за лятна ваканция? Няма проблем! Цялото време на света е ваше, стига да може да си го позволите. Само се наместете удобно и седнете (!) преди да чуете цената.

Наред с жаркото слънце на Карибите върви и солената цена в един изумителен хотел, който ще ви спре дъха.

Неговото име е Lover’s Deep, а местонахождението му не е на сушата, а дълбоко под също толкова солената океанска вода.

Най-скъпата нощувка в света и тази година е на... подводница!

Романтична нощ за двама влюбени в този подводен рай ще ви струва точно 292 000 долара. Lover’s Deep е проектирана предимно за двойки, които търсят усамотение и изживяване за цял живот.

Самоличността на всеки гост се пази в дълбока тайна, а работата на подводницата е устроена така, че ВИП клиентите на тази нестандартна услуга, не се засичат никога на борда.

Тази невероятна подводница, чиято хотелска част е облицована със стъкло, може да бъде забелязана край бреговете на островната държава Сейнт Лусия на Карибско море, на границата с Алантическия океан. Това докоснато от Бога място е открито от Христофор Колумб на 5 декември 1502 г.

Хотелът, където меден месец би излязъл на късметлиите, които могат да си го позволят 8,7 млн. долара (само за нощувките – б.а.), се управлява само от трима души, но които са на разположение 24/7: капитан, готвач и иконом.

За пълна дискретност на гостите триото обитава и нощува в апартамент, разположен в другия край на хотелската част.

Подводницата е шумоизолирана, а почти цялостната ѝ прозрачна част открива пред човешкия поглед невероятната красота на подводния свят на Карибския басейн. Корали и риби минават през прозорците, които се виждат ясно през стъклените фасади. 

Луксът е и в най-дребните детайли на интериора на Lover’s Deep: топ класа дървено покритие, в комбинация с най-високо качество кожени кресла и дивани. Всеки апартамент е оборудван с удобна всекидневна, минибар, спалня и баня, които сякаш са потопени във водата.

Менюто също е от друга галактика. Всичко се приготвя на момента, с пресни продукти, внимателно доставени при всяко пътуване. Има дори специално меню за афродизиак, а гостите са добре дошли да избират менюто по свое усмотрение. 

Дали ще се спрете на стриди, шоколадово суфле или руски хайвер – върховното удоволствие за сетивата ви, е гарантирано.

Бонус за влюбените е, че по време на медения месец, ястията им са безплатни – комплимент от мениджмънта на хотела.

Пакетът за двойки включва частен трансфер с моторна лодка и с хеликоптер, с кацане на плажа, плюс разпръскване на листенца от рози по пътя на влюбените, или закуска с шампанско в леглото.

Черешката на тортата е, че вие определяте маршрута на подводницата. Като истински кралски особи, капитанът ще се съобрази с вашия каприз да акостира Lover’s Deep на местенце по ваш избор. Независимо дали става въпрос за зашеметяващ коралов риф край бреговете на Сейнт Лусия и романтична разходка на самотен плаж. Или пък някъде на 200 м навътре в Карибско море, където някога са вилнели пирати.

Изборът е изцяло ваш. Както и парите ви.