Най-точният хороскоп за 1 април

Актуални новини
07:43 - 01 Април 2021
3999
Най-точният хороскоп за 1 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия ден на новия месец, 1 април, Луната в Скорпион е „без курс“ в часовете от 03:29 до 08:59 часа. В 09:00 преминава в огнения Стрелец, където ще транзитира до 11:13 часа на 3 април. Стрелецът е идеалист, авантюрист, философски настроен и прям в общуването с хората. През следващите два дни и половина болшинството от хората ще чувстват прилив на енергия и ентусиазъм, силна вяра и философска нагласа. Ще общуваме по-искрено и ще подхождаме директно, не задкулисно.

Ще си казваме откровено нещата, които ни вълнуват.

Повишава се интересът към нови хоризонти и далечни страни, към усъвършенстване, нови знания, пътешествия. Дните са благоприятни за обучение, внос износ на стоки, рекламна и издателска дейност, разрешаване на юридически въпроси, явяване на изпити и конкурси, за контакти с чуждестранни партньори, планиране и организиране на пътувания и т.н. Тъй като Юпитер управлява знака Стрелец, а тази планета се свързва с експанзия и разширение, през тези два дни и половина е препоръчително да не се прекалява в нищо. Когато един Стрелец е ядосан, той е склонен да казва всичко твърде директно и съществува опасността да нарани някого с думите си. И какво от това, че след като му отмине яда, е готов да се извини. Болката и обидата може да остане дълбоко в душата на наранения. Но Стрелецът е широко скроен, щедър и заразителен със своя ентусиазъм. В здравословен план е уязвим черният дроб, затова дните не са подходящи за чернодробни операции. Ограничете мазнините, алкохола, кафето и енергийните напитки.

На 1 април Луната в Стрелец образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, който ще бъде активен и през първата половина на 2 април. Звездите на този ден ще имат по-благотворно влияние в емоционален и физически план при родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Успешен ден за пътувания, реклама и взаимодействие с хора от чужбина за Овните.

Романтичен ден за Лъвовете и успешен за изяви.

Добър ден за пътувания, подписване на договори, преговори и обучение за Везните. Нови възможности и идеи за бъдещи дейности и проекти, общуване с приятели и успех в работата за Водолеите. Със своята позитивна енергия звездите ще ви водят в правилната посока. Ще се радвате на подкрепата и обичта на хората. Ще печелите с лекота доверието и уважението им. Луната на този ден не образува негативни аспекти с другите планети, но е в дисхармоничен аспект към Слънцето на родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. За вас денят ще е по-напрегнат и труден, затова бъдете по-разумни, търпеливи и не предприемайте рисковани действия. Луната в Стрелец създава предпоставка за пожари, експлозии, стрелби, инциденти с влакове и други. Спазвайте законите и морално-етичните норми на поведение. Сдържайте емоциите си, ако искате делата ви да вървят по-успешно, взаимоотношенията да са по-спокойни и ползотворни. Бъдете здрави!