Най-точният хороскоп за 1 август

Астро
07:54 - 01 Август 2021
3788
Най-точният хороскоп за 1 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 1 август Луната продължава транзита си през земния знак Телец. През първата половина на деня все са още активни планетните неблагоприятни аспекти от предходния ден, макар и да се разпадат, затова е необходимо да бъдем много по-внимателни в действията си до обяд. Повишена е опасността от тежки транспортни инциденти, ухапване от животни и насекоми, удавяне в морето или в други водоеми, нови пожари, взривове, инциденти с млади хора / деца и други.

Не са изключени и летни бури с градушки в някои райони през уикенда.

През втората половина на неделния ден звездното напрежение постепенно ще намалява, а от него и емоционалното ни състояние ще се стабилизира. Повишено е желанието ни за забавления, ласки и вкусна храна. Много по-сензитивни сме и настроени положително. Много добър ден за излети в планината, творчески и кулинарни занимания, интимни срещи и разговори, семейни тържества, посещение на заведения за хранене и всякакви културни мероприятия. Луната на този ден образува хармоничен аспект с Плутон в Козирог, а в късните часове на деня – дисхармоничен аспект с Юпитер във Водолей. В здравословен план по-уязвими са хората с ендокринни заболявания и най-вече диабетиците и хипертонично болните.

Звездното влияние в неделния ден е много положително за родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби и дава заявка за един спокоен и наситен с позитивни преживявания ден. Взаимоотношенията с близките ви и с други хора в обкръжението ще са топли и ще срещате повече разбиране и подкрепа от тяхна страна. Приемате хората такива, каквито са. Умеете да изслушвате и изразявате чувствата си, лоялни сте към хората, а желанията ви са земни.

Щедри сте към любимите и близките.

Усещате техните настроения и желания, стараете се да им доставите удоволствие, за да се чувстват комфортно. По-неблагоприятно може да се отрази предизвикателният аспект на Луната в Телец към Юпитер във Водолей за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. При някои от вас звездите създават предпоставка към поемане на необмислен риск и прекаляване. Може да реагирате твърде емоционално, да сте неотстъпчиви и по-малко толерантни към хората. Само че важно условие за един спокоен и завършващ позитивно уикенда ден е да бъдете умерени във всичко, да сте по-отстъпчиви в отношенията с хората, да спазвате правилата и законите по пътищата. Бъдете здрави!