Най -точният хороскоп за 1 август

Астро
06:19 - 01 Август 2022
3192
Най-точният хороскоп за 1 август

В първия ден на август и на новата работна седмица Луната продължава транзита си през земния знак Дева. Този знак, също както и Близнаци, се управлява от планетата на комуникациите и интелекта Меркурий.

Но между двата знака има и разлика, разбира се. Дева е знак и на здравето, на работата ни в ежедневието и взаимоотношенията с хората на работното място. Тя е организирана, подредена, прецизна в работата си, практична и сдържана емоционално. Изпитва необходимост да служи на хората и обществото по някакъв начин. Мисли логично и лесно усвоява всякаква нова информация.

Затова в такива дни ние се стремим да вършим задълженията си отговорно и качествено като наблягаме сериозно на всяка подробност, за да не пропуснем нещо. Днес Луната в Дева е в хармоничен аспект с Венера в Рак, както и с Марс / Уран в Телец. В късните часове на деня тя е в хармоничен аспект и с Плутон, но образува и дисхармоничен с Нептун в Риби.

Звездите днес благоприятстват общуването, преговорите, договорните отношения, обучението, транспорта и пътищата, преподаването, изразяването на мнение, анализите и проучването на общественото мнение, медицинските изследвания и провеждането на лечение.

Добър ден също за взимане на важни решения, касаещи образованието, здравеопазването, малкия и среден бизнес, за всякакви други организационни и документални въпроси.

Този ден е много ползотворен и дава шанс за повече постижения и успехи при родените през втора и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Към тази група спадат и някои от Девите на тези две декади, чието рождено Слънце е много благоприятно аспектирано в личния хороскоп. Днес ще събирате плодовете на труда си и ще се радвате на резултатите от „посятото“ преди време. Тъй като Луната е растяща, имате възможност днес и да поставите началото на нещо ново, което ще ви донесе успехи ако не веднага, то на по-късен етап.

Ще се чувствате ценени, харесвани и обичани. Ще се радвате на добри приходи и други придобивки, на успешно развитие в личните и служебни дела. Бъдете по-смели днес. Имате сили и енергия да се справите с всичко по най-добрия начин. Не ви липсва и ентусиазъм. Добър ден за уреждане на документи, подписване на договори, научно-изследователска работа, самоусъвършенстване, придобиване на нови умения, дребни ремонти, покупко-продажби, провеждане на изследвания и лечение.

Луната в Дева днес може да е с по-неблагоприятно влияние за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева (с неблагоприятно аспектирано Слънце в личния хороскоп), Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади.

Предпазвайте се от интриги и спорове, за грешки при работа с документи и информация или загуба на такива. Не се натоварвайте с прекалено много ангажименти днес. Хранете се здравословно – уязвима е храносмилателната система и червата. Препоръчително е да се избягва нощно кормуване, особено на дълъг път – съществува опасност от объркване, разсеяност, неправилна преценка, заспиване зад волана.

А ако е наложително, то трябва да сте се наспали добре и да не употребявате алкохол или наркотици преди шофиране. Бъдете здрави!