Най-точният хороскоп за 1 декември

Астро
06:47 - 01 Декември 2021
3607
Най-точният хороскоп за 1 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 1 декември Луната все още е във Везни, като в часовете от 06:19 до 13:55 тя е „без курс“. Този интервал от време е неблагоприятен за нови начинания, взимане на важни решения, подписване на договори и споразумения, за всякакви рисковани и важни действия. Склонни сме към обърквания и грешки. Често пропадат срещи и други уговорки. А предприетите важни действия и начинания претърпяват неуспех на по-късен етап. Тези часове са подходящи само за довършване и приключване на вече започнати дела, за ежедневните ни рутинни дейности. Първата половина от деня до 13:55 часа е по-неефективна за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Предпазвайте се от грешни преценки и действия, от загуба на вещи, от инциденти. Луната във Везни до 13:55 часа е с по-благоприятно влияние в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Но все пак е добре да се има предвид, че е „без курс“ и да не се вършат важни неща. Бъдете по-концентрирани и внимателни в работата си и във взаимоотношенията с околните.

Всичко по-важно отложете за след 13:56 часа или за следващ, по-благоприятен ден.

В 13:56 часа Луната преминава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 14:12 часа на 3 декември. През следващите три дни Луната в Скорпион ще оказва доста силно влияние върху реакциите и преживяванията ни. Ще реагираме много по-емоционално и ще преживяваме много дълбоко всичко случващо се. Желанията ни са твърде силни. Ставаме по-мнителни, потайни, ревниви, с непредвидимо поведение, склонни към крайности. Някои хора на по-ниско еволюционно ниво и съзнание може да бъдат отмъстителни и агресивни. Втората половина от деня е по-неблагоприятна за родените предимно през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Особено внимателни трябва да бъдат онези от вас, които са на работа през нощта или са някъде извън дома си. В късните часове и през нощта срещу 2 декември Луната образува силно напрегната конфигурация таоквадрат (двоен квадрат) със Сатурн във Водолей и с Уран в Телец, която ще бъде активна и в сутрешните часове на 2-ри. Повишена е опасността от конфликти, тежки криминални престъпления, аварии с водопроводи или топлофикация (спукване на тръби), инциденти във вода, наводнения и други природни катаклизми (Слънцето в Стрелец е в съвпад със звездата Антарес), пътнотранспортни и авиационни инциденти. Луната в Скорпион във вечерните часове ще оказва по-благоприятно влияние върху физическото и емоционално състояние на родените през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Вашата енергия е по-стабилна и ще се чувствате по-комфортно, но в тесен кръг. Бъдете здрави!