Най -точният хороскоп за 1 март

Астро
06:13 - 01 Март 2022
2849
Най-точният хороскоп за 1 март

На 1 март Луната отново е в знака Водолей, като на този ден тя е „без курс“ от 04:01 до 22:53 часа българско време, т.е. в този голям интервал от време тя не образува мажорни (главни) аспекти с останалите планети и се подготвя да смени знака.

В такива дни не е благоприятно да се върши нищо важно и рисковано – нови дейности и проекти, политически преговори, търговски сделки, подписване на договори и споразумения, капиталовложения и всякакви други действия, от които очаквате да доведат до развитие и успех в бъдещ план. Денят е подходящ само за довършване на вече започнати начинания и задачи, за рутинните ни ежедневни задължения и други дейности, които не изискват задълбочена концентрация.

При Луна „без курс“ сме склонни да правим грешни преценки и да допускаме грешки, поради разсеяност или объркване.

Може да пропадат уговорени срещи, да възникнат проблеми при работа с техниката, да се загуби ценна информация и да има технически аварии.

Луната във Водолей сама по себе си ни прави по-напрегнати емоционално, заради силното Ураново влияние. Но пък ни подтиква към колективна работа и хуманност, към търсене и намиране на нестандартни средства в кризисни ситуации.

Добър ден за хуманитарни дейности, организационна и екипна работа, срещи с приятели и съмишленици, интелектуални занимания. В 22:54 часа Луната преминава в знака Риби – знак на вярата, висшето съзнание и общочовешка любов, на пречистването. На 2 март предстои Новолуние в Риби и в съвпад с Юпитер, които силно вярвам и се надявам, че ще донесат положителен развой на кризисната ситуация в света през следващите дни.

В личен план денят е по-неблагоприятен в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада.

Енергията на Луната във Водолей е с по-позитивно влияние в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. От една страна Водолей е знак на революциите и борбата за независимост, който е готов да разруши всичко старо и некачествено, а след това да тръгне по нов път и да изгради всичко отначало. Луната във Водолей ни изпълва с вяра за бъдещето, настройва ни приятелски и сме готови да водим борба в името на дадена кауза.

До тук добре, но планетният управител на Водолей, Уран, е в знака Телец (знак на ценностите и парите, силното чувство за собственост) и е в неблагоприятен аспект със Сатурн и Меркурий във Водолей. Венера от своя страна, управителка на знака Телец, е в съвпад с Марс и Плутон в Козирог. От всичко това в момента са затруднени общуването между хората, комуникациите и транспорта (Уран и Водолей се свързват най-вече с въздушния транспорт).

Трябва да бъдем особено гъвкави и миролюбиви, за да не активираме крайно негативното действие на Уран – разруха. Уран и Водолей са планета и знак на демокрацията, а под този знак е Русия – странно, но факт! Сатурн в момента е във Водолей и е в много силна позиция по знак - очаквай неочакваното. Да ни е честита Баба Марта! Бъдете здрави!