Най-точният хороскоп за 1 ноември

Астро
06:33 - 01 Ноември 2021
3602
Най-точният хороскоп за 1 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В първия работен и първи от новия месец ден Луната продължава транзита си през земния знак Дева. На този ден тя продължава своето влияние върху нашите реакции и преживявания. Някои хора ще се нуждаят от повече подкрепа, поради вътрешната си несигурност. Други ще чувстват по-силно нервно напрежение, необходимост да вършат всичко детайлно и с високо ниво на качество. А трети, вглеждайки се предимно в действията на другите, ще изпитват силно желание да критикуват. А всъщност най-доброто качество на Дева е трудолюбието и желанието преди всичко за собственото си самоусъвършенстване. Меркурий, като планетен управител на този знак (както и на Близнаци), ни помага да мислим логично, да бъдем практични и с по-земни желания. Но хората сме различни както по характер, възпитание и интелект, така и на духовно ниво. Затова и реакциите ни ще бъдат различни, начинът ни на мислене и общуване, а съответно различни ще бъдат преживяванията и резултатите за всеки от нас. На този ден Луната в Дева образува силен таоквадрат (двоен квадрат) с Венера в Стрелец и с Нептун в Риби.

Тези планетни разположения създават предпоставка за скандали в обществото, свързани с финансови злоупотреби. Възможни са също по-крупни обири на пари и ценности, разкриване на скандални интимни тайни и изневери, тайни задкулисни действия и интриги в политиката, проблеми с мигранти или етнически конфликти.

В личен план звездите ще имат по-стресово влияние върху чувствата и преживявания при родените през трета декада и с Венера в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. За вас денят не е добър за уреждане на финансови въпроси, партньорски бизнес споразумения, изясняване на взаимоотношения, покупка на дрехи или аксесоари / бижута, естетически корекции, за ваксинации и поставяне на силни упойки при по-чувствителните към медикаменти хора. Предпазвайте се от интриги, конфликти, измами и кражби. Възможно да се почувствате предадени, наранени от хора, които най-малко сте очаквали. Не споделяйте личните си тайни и не се доверявайте на всеки. На днешния ден Луната образува и хармоничен аспект с Плутон в Козирог, като те ще имат по-положително въздействие при родените предимно през трета декада и с други рождени планети в последните 10 градуса (всеки знак се състои от 30 гр.) на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Имате добри възможности за подобряване и затвърждаване на позициите си в работата, за получаване на подкрепа и добри резултати от вашите действия, за повече приходи и благоприятно развитие в делата ви. Енергията за вас е градивна, използвайте я правилно и за добри цели. От 19:00 до 01:11 часа на 2 ноември Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. Бъдете здрави!