Най-точният хороскоп за 1 октомври

Астро
06:59 - 01 Октомври 2021
2570
Най-точният хороскоп за 1 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 1 октомври Луната преминава през огнения знак Лъв, където ще бъде до 11:37 часа на 3 октомври. През следващите два и половина дни под влиянието на Луна в Лъв се засилва желанието за лидерски позиции и придобиване на повече авторитет, да изразим себе си и развием своя потенциал, да бъдем в центъра на вниманието и да се изявяваме. Важно е да бъдем забелязани и оценени. Изпълнени сме с енергия, ентусиазъм и творческо вдъхновение. Привлича ни лукса и блясъка. Поведението ни е демонстративно, проявяваме щедрост и благородство към хората, които харесваме и уважаваме. Силно е и желанието ни за любов и романтика в такива дни. Емоциите са ярки, а общуването директно и сърдечно. На 1 октомври Луната образува хармоничен аспект със Слънцето и Марс във Везни, а дисхармоничен – със Сатурн във Водолей. Звездите на моменти ще ни поставят пред трудности, ще възникват пречки и ограничения, но ако проявяваме постоянство и чувство за отговорност, делата могат да вървят по-гладко и успешно. Важно е да бъдем по-дипломатични и почтени, да планираме и организираме добре задачите си за деня. На моменти може някои хора да се чувстват натоварени с много работа и задължения, а други да са неудовлетворени. Сатурн е планета на дълга и отговорността. Изисква се от нас да сме отговорни. Денят е добър за творческа работа, изяви в обществото, спорт, занимания с деца, романтични срещи, провеждане на културни, модни и други по-бляскави обществени мероприятия. При транзит на Луната в огнен знак се повишава опасността от пожари и взривове. В здравословен план е уязвимо сърцето, не го натоварвайте физически и емоционално. В световен и обществен план е време за важни срещи на най-високо ниво, за решаване на въпроси от национален характер, за всякакви други обществени и бляскави събития. Както се казва, време е за шоу!

Денят се очертава като най-ефективен и успешен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Ще бъдете приемани добре навсякъде, лесно ще постигате целите. Хората ще ви харесват и ще одобряват вашите идеи и предложения. Приятно е, когато човек усеща, че е ценен за хората. Днес имате повече шансове да изпъкнете и придобиете повече авторитет. В семейството и с другите хора, с които общувате на този ден, ще се радвате на хармония в отношенията. А младите и свободни представители ще се наслаждават на топли чувства и приятни преживявания в интимните отношения с любимите хора. Много добър ден за занимания и игри с деца, спорт, забавления от различно естество, интимни срещи и разговори, посещения на кино (концерт или театър), купони и светски партита. По-труден може да бъде денят за родените предимно през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Предизвикателният аспект на Луната в Лъв към Сатурн във Водолей може да се отрази по-неблагоприятно върху преживяванията и общуването с хората. Някои от вас ще се чувстват затруднени в изпълнението на ангажиментите си, при други може да възникне напрежение в общуването с началници и висшестоящи. При Луна в Лъв желанието за похвала и добра оценка от страна на хората е силно. Не разчитайте днес на ничие одобрение или похвала, така ще си спестите всякакви разочарования. Не реагирайте твърде крайно и драматично. Избягвайте всякакво взаимодействие с институции и началници. Много често при аспект на Луната със Сатурн се засилват всякакви проверки и контрол от страна на институциите, затова се стремете да бъдете стриктни и изпълнителни, да спазвате всякакви правила, включително и по пътищата. Не бягайте от отговорностите. Бъдете здрави!