Най-точният хороскоп за 1 юли

Астро
06:16 - 01 Юли 2022
3551
Най-точният хороскоп за 1 юли

На 1 юли Луната преминава през огнения знак Лъв, където ще бъде до 15:31 часа българско време на 3 юли. При транзит на Луната през този знак желанието ни за топлота, любов, внимание и признание е повишено. През следващите 2 дни и половина имаме възможност за пълно разгръщане на заложения ни творчески потенциал и изява. Стремим се да привличаме внимание и да сме в центъра на събитията.

Много по-честолюбиви сме, но и по-щедри към хората, които харесваме и обичаме. Вниманието ни привлича всичко бляскаво, луксозно и красиво. Освен за изяви, този ден е благоприятен също за спортни и творчески занимания, за игри и забавления, за занимания с деца, за посещение на театър, концерт или други шоу представления. Добър ден за покупка на луксозни стоки и спортни екипи, за участие в състезания или олимпиади.

Днес Луната образува хармоничен аспект с планетата на късмета и растежа Юпитер в Овен, което благоприятства разрешаването на важни законодателни въпроси, както и други належащи въпроси, свързани с възпитанието и развитието на децата, спорта, управлението, бизнеса, местата за почивка и развлечения за хората, организацията по провеждането на бъдещи мероприятия в тези сфери. При транзит на Луната в Лъв някои хора са склонни към театралничене в общуването и поведението, прекалена гордост и надменност, налагане на мнението и властолюбие. В здравословен план е уязвима сърдечно-съдовата система.

Препоръчително е да не се претоварват сърцето и гърба с физическа работа, както и емоционалното натоварване. Луната в Лъв в световен план може да създаде предпоставка за пожари, взривове, инциденти по време на спортни състезания или концерти.

Да не забравяме, че и Марс в Овен е в тежък опасен аспект към Плутон в Козирог, които допълнително засилват опасностите от атентати, тежки криминални престъпления, инциденти, природни катаклизми, аварии в атомни централи и т.н.

Луната в Лъв днес не образува все още дисхармонични аспекти, но нейното влияние е по-неблагоприятно за родените най-вече през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада.

Както вече споменах, днес желанието за обич и внимание е засилено, но неблагоприятният аспект на Луната към Слънцето ви може да предизвика ако не гняв, то неудовлетворение в отношенията поради липсата им. Някои от вас ще са склонни към емоционални изблици, прояви на ревност, конфликтност. Не очаквайте твърде много от другите, а обърнете повече внимание на собствените си лични нужди и на децата. Избягвайте конфликти и риск. Днес не е добър ден за изясняване на взаимоотношения. Занимавайте се с приятни за вас неща – гимнастика, творчески занимания, игри и други развлечения.

Купете си нещо „за душата“, макар и мъничко. Облечете оранжева дреха или сложете аксесоар в този цвят за късмет и добро настроение.

Ако пътувате на дълъг път, шофирайте по-внимателно. Денят е най-успешен и положителен по отношение на настроението и общия тонус за родените под знаците и особено през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

В тази група късметлии попадат и онези представители на знака Лъв от първа декада, които в рождения си хороскоп нямат дисхармоничен/ни аспект/и към Слънцето си. Ще постигате успехи и добри резултати в работата си. Изявите ви пред публика или в обществото ще са впечатляващи и хората не само, че ще ви забелязват и обгръщат с внимание, но и ще ви се доверяват.

Чудесен ден за вас за скъпи покупки, други големи капиталовложения, интимни и бизнес срещи, сделки, стартиране на нови дейности и проекти, разрешаване на юридически въпроси и конфликти, за взаимодействие с чужденци или разговори с близки хора в чужбина, пътувания и всякакви забавления. Дори звездите днес са настроени позитивно за посрещането изгрева на слънцето – July Morning. Бъдете здрави!