Най-точният хороскоп за 1 юни

Астро
07:38 - 01 Юни 2021
2517
Най-точният хороскоп за 1 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 1 юни Луната отново е в знака Водолей. В ранните сутрешни часове хармоничният й аспект с Меркурий и Венера в Близнаци все още е активен. В часовете от 09:13 до 12:07 тя е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. В този интервал от време не е благоприятно да се вършат важни дела, да се подписват договори, да се взимат решения за бъдещето, да се започват нова работа и други начинания.

Тези часове са благоприятни единствено за довършване на вече започнати действия и за рутинна работа.

Времето до 12:07 часа е по-неблагоприятно за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. По-благоприятно е в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Когато Луната е „без курс“ концентрацията ни е понижена и е възможно да се допускат грешки, поради разсеяност или объркване, което от своя страна да доведе до инциденти и сериозни пропуски. Такива часове са подходящи за медицински изследвания, от които очакваме да не дадат сериозен неблагоприятен резултат или за уреждане на други въпроси, от които бихме искали да не последват неприятни последствия за нас.

В 12:08 часа Луната навлиза във водния знак Риби, през който ще транзитира до 20:58 часа на 3 юни. Представителите на този знак, управляван от Нептун, са много чувствителни, състрадателни и сензитивни. Затова в такива дни малко или много проявяваме някои от качествата на този знак. При някои хора може да се повиши безпокойството, при други да се появят дори прозрения / пророчески сънища. Настроени сме романтично, вдъхновени и по-милосърдни.

Податливи сме на чуждо влияние, а емоционалното ни равновесие зависи много от настроението на хората в обкръжението ни.

Нептун в положителната си страна е планета на духовността, служенето, милосърдието, общочовешката любов и творчеството. Но в негативен план, при хора с ниско самосъзнание и морал, Нептун има и негативно влияние. Създава предпоставка за измами, кражби, разпространение на фалшиви новини, тайни задкулисни действия и клюки. През втората половина на деня Луната е в съвпад с Юпитер в Риби. Заедно те ще имат силно положително влияние при родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще сте изпълнени с вдъхновение, настроени романтично и творчески. Лесно ще усещате всичко измамно и фалшиво в обкръжението си. Чудесен ден за творческа работа, разкриване на престъпления, медитация, разрешаване на юридически въпроси, подобряване на взаимоотношения, ароматерапия и водни процедури, хуманитарна помощ и подпомагане на болни или социално слаби хора. По-неблагоприятно ще бъде влиянието на Луната и Юпитер за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Спазвайте законите и морално-етичните норми на поведение. Предпазвайте се от интриги, кражби, измами и неприятности с властта. Някои от вас ще са твърде емоционални и субективни в мнението си. Не се поддавайте на чуждо влияние. Бъдете здрави!