Най -точният хороскоп за 1 юни

Астро
06:19 - 01 Юни 2022
2598
Най-точният хороскоп за 1 юни

В ранните часове (до 08:49 часа) на 1 юни Луната в Близнаци е „без курс“. В 08:50 часа тя навлиза във водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 21:38 часа на 3 юни. За Луната в тази позиция много се говори, че е в най-добрия за нея знак, тъй като тя управлява Рака.

Всеки човек има близки, познати и приятели родени под знака Рак. Те са мили, грижовни, романтични, емпатични, интуитивни и много емоционални. За близките си и любими хора са готови планини да повдигнат. Вечно се тревожат дали са нахранени, дали са облечени добре в студа, дали имат някакъв проблем, за да помогнат. Кой не мечтае за грижовна съпруга, добра домакиня и майка като жената Рак?

Но както всеки зодиакален знак, така и Ракът има своите отрицателни черти в характера. Твърде чувствителен и емоционален е, затова и мисленето, решенията които взима са оцветени и повлияни от тази емоционалност. Той взима решенията си интуитивно, не на база логика. Вярно, че интуицията му рядко го подвежда, но има моменти и ситуации, в които трябва да се мисли обективно и логично. Настроението му е променливо и силно зависещо от настроението на околните. Всичко преживява много дълбоко и е адски раним.

А това го прави уязвим за някои хора, които знаят слабите му места. Но това е в най-общи линии, защото както знаем, всеки човек има различен характер.

Това зависи и от останалите планети по знаци и аспекти в рождения хороскоп. А изгряващия знак (Асцендентът) също е от голямо значение, тъй като той показва как се представяме и как ни възприемат хората при първа среща.

През следващите три дни всеки от нас малко или много ще е склонен да проявява черти на Рака. Ще сме по-чувствителни от друг път, с по-променливо настроение, но изключително загрижени са семейството и дома си. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни социални теми, подрастващото поколение, недвижимите имоти, цените и качеството на храните от първа необходимост, земеделието и животновъдството, екологията и състоянието на водите, горивата, сигурността в държавата и всякакви други вътрешно-политически въпроси. На 1 юни Луната в Рак образува хармоничен аспект с Венера в Телец, но и дисхармоничен – с Марс и Юпитер в Овен.

Дисхармоничният аспект на Луната с Марс и Юпитер на този ден налага по-разумни и предпазливи да бъдат родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Някои от вас ще реагират твърде емоционално и бурно, да не кажа агресивно. Марс е планета на действието, сексуалността, агресията, войните. А Юпитер има свойството да увеличава нараства всичко. Ако това е нещо добро, няма лошо да нараства. Но ще има и хора, които ще са толкова ентусиазирани и самоуверени, че ще са склонни към необмислен риск.

Днес е много важно да спазвате законите и правилата, да бъдете по-умерени в действията и да не приемате всичко твърде лично.

Луната в Рак и хармоничният й аспект с Венера в Телец (и двете в най-положителните за тях знаци) ще имат много позитивно влияние на този ден за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще се чувствате спокойни, обичани и ценени. Вашата топлота и грижовност ще привличат хората, а те ще ви се доверяват. Денят за вас е чудесен за романтични срещи, семейни празници, уреждане на семейни въпроси, зачеване, посещение на културни мероприятия и всякакви места за забавление. Няма по-хубаво от това Луната да бъде в знака Рак в Международния ден на детето.

Но тъй като е с предизвикателни аспекти днес към Марс и Юпитер, уязвимите знаци нека бъдат по-сдържани и внимателни днес в общуването и действията. Честит празник на всички деца по света! Нека растат щастливи, здрави и в мир!