Най-точният хороскоп за 10 април

Актуални новини
08:39 - 10 Април 2021
3098
Най-точният хороскоп за 10 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 10 април Луната в Риби е „без курс“ в часовете от 02:48 до 09:11. В 09:12 часа тя преминава в огнения знак Овен, където ще бъде до 20:44 часа на 12 април.

Тази марсова Луна ще ни ентусиазира и активира.

Най-после малко да се раздвижим всички, че тази енергия на Луната в Риби на много хора не им влияеше добре и бяха доста потайни и меланхолични. Луната в Овен ни прави по-борбени и инициативни. Емоциите ни са горещи и спонтанни, а мисълта и реакциите ни - бързи. Всичко което решаваме и правим, ще бъде с жар. Опасността, която крие тази огнена напориста Луна, е склонността към агресия и емоционални изблици. Освен това ставаме по-нетърпеливи, а може и да се изнервим, ако нещата не се случват бързо. Следващите два дни и половина са благоприятни за краткосрочни планове и изпълнението на задачи, които да доведат до бързи резултати. Не са подходящи за дългосрочни решения и планове. Лесно възприемаме новостите, но в общуването при някои от нас ще възникват спорове и дори демонстриране на власт. В здравословен план са уязвими главата, носът, горната челюст и зъби, както и мозъчното кръвообращение. В световен план е повишена опасността от пожари, експлозии, протести, прояви на насилие и други инциденти.

На 10 април Луната в Овен едва в късните часове и през нощта срещу 11 април съвпада с Меркурий. Денят ще бъде зареден с повече активност, но и с напрежение при родените предимно през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада.

Не се натоварвайте твърде много физически и умствено.

Бъдете по-сдържани емоционално и не приемайте всяка предизвикателство. За вас днес не е добре да предприемате рискове. Най-внимателни трябва да бъдат младите хора при шофиране в късните часове и през нощта. Звездите повишават опасността от катастрофи с млади и неопитни шофьори, от сбивания и други по-тежки инциденти / наранявания, от травми при спорт. Енергията на Луната в Овен ще има много по-благоприятно влияние на този ден за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще сте изпълнени с много енергия и сили. Бързата ви мисъл и реакции, вашата инициативност и смелост ще ви водят по пътя към успеха. Хората ще ви се доверяват и приемат за естествен лидер. Луната в Овен изисква от нас да бъдем по-хладнокръвни и търпеливи, да взимаме бързо решения, но не прибързано и необмислено. Бъдете здрави!